Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
16. 2. 2008,
18.38

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sobota, 16. 2. 2008, 18.38

8 let

S. Sovič: Spet zmanjkala pika na i

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Velenjski rokometaši so nevarno zapretili nemškemu Gummersbachu v Kölnu na tekmi drugega kroga LP, a tako kot že mnogokrat doslej se jim na koncu ni izšlo. Z gostovanja dvignjenih glav.

Ivica Obrvan, trener Gorenje Velenja: "Zadovoljen sem s končnim rezultatom. Poglejte: tekme lige prvakov proti takšnim ekipam kot je Gummersbach ni lahko igrati. Gre za velik pritisk, za veliko odgovornost. Zelo sem zadovoljen s končnim rezultatom, saj je razlika med ekipama v kvaliteti zelo velika. Vesel sem, da smo ujeli priključek in ob koncu bili celo zelo blizu Gummersbcahu in zadnjih pet minut celo imeli priložnost, da izid poravnamo. Ne želim se izgovarjati na sodnike, a ne morem mimo tega da se je spet videlo, kako mlada, neizkušena sodnika, delata napake. V ključnih trenutkih so dve žogi, ki bi morale pripasti nam, dodelili nasprotniku in rutinsko tekmo pripeljala do konca. Za nas je to sprejemljiv poraz."

Boštjan Kavaš, igralec Gorenja: "Mogoče smo v trenutku pri 30:29 videli priložnost, a se zgleda ustrašili. Pri tem rezultatu bi sodnika lahko piskala sedemmetrovko nad Vukovićem, a nista dosodila prekrška. Potem smo celo prejeli zadetek in tista majhna priložnost je splavala po vodi."

Sebastjan Sovič, igralec Gorenja: "Čestitati moram soigralcem in strokovnemu vodstvu, predvsem za drugi polčas. Mislim, da smo predvsem v končnici pokazali, da znamo igrati, a žal nam je spet zmanjkala pika na i. Odigrali smo dobro partijo, a ne morem se znebiti občutka, da bi lahko Gummersbachu celo odvzeli točko."

Alfred Gislason, trener Gummersbacha: "Zelo sem zadovoljen z zmago, nikakor pa ne z igro. Celotno tekmo bi morali igrati hitreje, tako pa smo vseskozi bili počasni. Hotel sem, da vlečemo pol protinapad in protinapad, a nam ni najbolje uspevalo. Nekoliko smo se dvignili s prihodom Momirja Ilića na igrišče. Kljub vsemu smo naredili preveč napak, zapravili prednost šestih zadetkov in lahko bi se vse skupaj končalo drugače. No ja, vseeno pa gre za ligo prvakov in Gorenje ni ekipa, ki bi jo z lahkoto lahko premagovali. Tako da moram biti vseeno zadovoljen."

Roman Pungartnik, igralec Gummersbacha: "Potem kar smo danes prikazali, je razlika treh zadetkov na koncu realna. Nismo si zaslužili, da bi zmagali več. Lahko bi se celo zgodilo, da bi izgubili kakšno točko. To je predvsem zaradi tega, ker nas je Gorenje s svojo igro uspavalo. Igrali so počasen rokomet, v kar smo se ujeli."

Ne spreglejte