Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 1. 2008,
15.14

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 22. 1. 2008, 15.14

8 let

Rokometaši Gorenja v pričakovanju prijateljskih tekem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Velenjčani, ki se še vedno mudijo na pripravah v Poreču, bodo danes odigrali še eno prijateljsko tekmo s Kolubaro, drugo uvrščeno ekipo srbskega prvenstva.

Potem ko so bili v soboto v okviru mednarodnega memoriala Darka Pupavca - v finalu so premagali še Poreč z 31:30 - od njih v polfinalu boljši s petimi goli razlike (32:27) tudi tokrat trener Obrvan predvsem pričakuje dober pristop, borbeno in seveda učinkovito igro. Rezultat tako na tej kot na vseh drugih tekmah ne bo primarnega pomena. V četrtek v Velenje prihaja ekipa Zagreb CO, za katero nastopa tudi bivši igralec Gorenja Branko Bedeković. Tekma bo v Športni dvorani Šoštanj ob 17.30 uri. Predvidoma se bo že na tem srečanju prvič ekipi priključil tudi prvi povratnik z evropskega prvenstva, češki ostrostrelec Tomaš Rezniček. V petek bo Gorenje v Rdeči dvorani prav tako ob 17.30 uri gostilo Borac iz Banja Luke, trenutno drugo ekipo prvenstva BiH.

Obrvan zadovoljen z doseženim

Trener Gorenja Ivica Obrvan je pred zaključkom priprav v hrvaški Istri povedal: "Z opravljenim smo lahko zadovoljni. Fantje so dobro trenirali in tudi prenašali naporen ritem in težavnost treningov, čeprav je res, da jih nismo ravno mučili. Še vedno po posebnem programu trenira Luka Dobelšek, saj zaenkrat še čuti bolečine po težki poškodbi noge. Seveda upamo, da bo do začetka državnega prvenstva in lige prvakov nared. Naslednje prijateljske tekme bodo bolj namenjene uigravanju nekaterih novih igralskih postavitev v zunanji liniji, hkrati pa počasi nastopa čas, da igralci dobro začutijo žogo in igro, ritem tekem, skratka bolj se bomo posvetili taktični pripravi." Prav tako želi velenjski strateg preveriti zmožnosti nekaterih igralcev, ki so v jesenskem delu igrali manj. Zaenkrat je denimo s pristopom in igro Thomasa Gautschija zadovoljen bolj kot v preteklih mesecih. V kratkem v Velenju pričakujejo tudi prihod Belorusa Jurija Gormika in Bošnjaka Adnana Harmandića.

Ne spreglejte