Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 10. 2014,
17.30

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 31. 10. 2014, 17.30

8 let, 5 mesecev

Krimovke osvojile Volgograd, Vardar s težavami v Koprivnici

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Krimovke so v tretjem krogu lige prvakinj v Volgogradu premagale Dinamo s 26:25. Nemški Leipzig je v petek premagal avstrijski Hypo kar z 20 goli razlike.

Presenečenja v Krimovi skupini A se vrstijo iz kroga v krog. Največja uganka je Hypo. Ta je v 1. krogu v Ljubljani izgubil za 12 golov, nato remiziral z ruskim Dinamom, ki naj bi veljal za najmočnejšo ekipo skupine, v tretjem krogu pa je izgubil za ogromnih 20 zadetkov proti Leipzigu.

Krimovke so v nedeljo po domači zmagi nad Hypom in porazu v Leipzigu ugnale favorizirano ekipo skupine A, ruski Dinamo. Tigrice so v Volgogradu so večji del tekme zaostajale, ob polčasu so imele Rusinje dva zadetka prednosti, a se slovenske prvakinje niso predale in pripravile prebrat. Veliko zaslug za to ima zagotovo vratarka Miša Marinček, svoje pa so dodale tudi rokometašice v polju. Končnica je bila zelo napeta, Dinamo je imel celo napad za izenačenje, a se z novo obrambo izkazala izvrstna Marinčkova. Ostalo je pri minimalnem vodstvu in zmagi za Ljubljančanke.

Lokomotiva je osvojila prvo točko z remijem pri Sävehofu, Neli Irman pa je bila s sedmimi goli prva strelka Zagrebčank.

Ne spreglejte