Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 7. 2015,
12.10

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 23. 7. 2015, 12.10

8 let

Konec počitnic: Velenjčani začenjajo priprave na novo sezono

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Za rokometaše Gorenja je konec počitnic in čas je, da se zaviha rokave in se kar se da dobro pripravi na novo težko in naporno sezono.

Trener Gregor Cvijič, ki bo z ekipo prvič opravil celotne priprave, bo svoje varovance na prvem treningu zbral v četrtek ob 16.30 v Rdeči dvorani. Na prvem treningu bosta tudi dva novinca, in sicer Anže Ratajc (prišel iz madžarskega Csurga) in estonski rokometaš Andris Celminš (prišel iz estonskega kluba Valga Käva in se bo treningom pridružil teden dni pozneje).

Na uvodnem treningu priprav bo tudi mladi Rok Ovniček, ki se je v preteklih dveh sezonah izkazal v sosednjem klubu RK Slovenj Gradec 2011. Ose bodo prvi teden priprav opravile v Velenju, in sicer pod vodstvom kondicijskega trenerja Mortena Seierja, nato pa jih 2. avgusta čaka odhod na višinske priprave. Te bodo tokrat potekale drugje, saj bodo tradicionalno bazo na Golteh zamenjali z Roglo. Tam se bodo rokometaši Gorenja potili vse do 8. avgusta in odigrali tudi dve prijateljski tekmi, in sicer z reprezentanco Južne Koreje (5. avgusta) ter s Slovanom (7. avgusta).

Po povratku v Velenje jih čaka nekaj dni treningov in nato ponovno pakiranje kovčkov. Gregor Cvijič in njegovi pomočniki bodo namreč ekipo odpeljali v Srbijo ter Bosno in Hercegovino, kjer se bodo najprej pomerili na turnirju v Kanjiži (13. avgust–16. avgust 2015) ter takoj zatem še v Doboju (17. avgust−22. avgust). Temu sledi še zadnji teden priprav, ki jih bodo Gorenjčani opravili v Velenju in se nato zadnji konec tedna v avgustu odpravili še v Portorož, kjer jih 29. avgusta čaka tekma Superpokala na teniškem štadionu v Portorožu. Nasprotnik bo državni prvak Celje Pivovarna Laško.

Ne spreglejte