Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 9. 2015,
12.55

Osveženo pred

8 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 21. 9. 2015, 12.55

8 let, 8 mesecev

Znani obrazi, ki so se s smučarskih strmin preselili na festival teka in zabave

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Vremenska napoved je zdržala. Drugi BMWFEST je uspel. Na štartu teka na šest in 12 kilometrov se je zbralo več kot 3500 tekačev, tudi najmlajši so dobili svojo tekaško priložnost.

Na štirih tekaških razdaljah, ki jih je ponudil drugi festival teka in zabave BMWFEST, je v Arboretumu Volčji Potok teklo več kot 3500 tekačev, na družinskem teku so na svoj račun prišli tudi najmlajši, še enkrat toliko jih je prišlo uživat dela prost in sončen dan.

Tekači na šest in 12 kilometrov so se potegovali za osem prijavnin na berlinski maraton 2016. Kot zmagovalci v svojih kategorijah so si jih izborili Saša Rot, Aleksandra Fortin, Matija Rimahazi in Robert Kotnik, žreb pa je bil naklonjen še Bojanu Forščku, Petru Adamiču, Mateji Resnik in Teji Šuster, ki se bodo tako naslednje leto udeležili berlinskega veletekaškega dogodka.

Družine so tekle na razdalji 600 metrov, otroci pa so na koncu prejeli medalje iz rok bronaste olimpijke iz Sočija Teje Gregorin.

Za ritem na družinskem teku so poskrbeli fantje iz glasbene skupine Čuki, zbrane pa je zabaval tudi Tadej Toš, sicer ambasador blagovne znamke BMW. Otroci so se kratkočasili v številnih športnih, zabavnih in ustvarjalnih delavnicah.

Ne spreglejte