SiolNET. Sportal Rekreacija
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kakšne ovire prinaša drugi dolenjski Aviratek? (video)

3

termometer

Prostovoljno gasilsko društvo Šentvid pri Stični s podporo občine Ivančna Gorica organizira za vse ljubitelje teka drugi dobrodelni dolenjski tek z ovirami za socialno ogrožene.

Aviratek bo potekal v soboto, 4. oktobra 2014, s štartom ob 10. uri pri gasilskem domu v Šentvidu pri Stični, po okoliških poljskih in gozdnih poteh.

20 različnih ovir, nekatere bodo pravo presenečenje Na Avirateku bo tekmovalec lahko preizkusil svojo vzdržljivost, telesno moč in doživel pravo akcijo in avanturo. Po okoliških poljskih in gozdnih poteh, kjer bo treba preteči več kot osem kilometrov dolgo progo, bodo tekmovalce pričakale najrazličnejše ovire. Ovire bodo postavili iz naravnega materiala, kot so bale slame, lesena piramida, hlodi, električni pastir, spust po toboganu itd. Pred tekom ne želimo razkriti vseh ovir, saj bodo nekatere za tekmovalce pravo presenečenje. Več informacij lahko najdete na spletni strani aviratek.si.

3 x A za Aviratek – agilnost, avantura, akcija Sodelovati bo mogoče kot posameznik ali kot ekipa. Bistvo Avirateka ni bitka s časom oz. kdo bo najhitrejši, saj bo prav vsak aviratekač, ki uspešno premaga progo in ovire, zmagovalec. Pomembne so sodelovanje, vztrajnost in želja po adrenalinu. Ovire so namreč zasnovane na način, da jih bodo aviratekači lažje premagali, če si bodo medsebojno pomagali.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin