Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 10. 2013,
10.02

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 1. 10. 2013, 10.02

8 let

Izteka se prvi prijavni rok za Oviratlonfest

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Danes, 1. oktobra, se izteka prvi prijavni rok za udeležbo na Oviratlon Proteini.si Sprint Challenge, tekmovanju na 100 metrov dolgem poligonu z 9 ovirami in vzporednem teku.

Oviratlon Proteini.si Sprint Challenge organizira Športno društvo Oviratlon, tekmovanje pa bo 12. 10. 2013 na štadionu za ragbi Oval v Guncljah pri Ljubljani. Gre za tekmovanje na sto metrov dolgem poligonu, ki ga bo treba v čim krajšem času preteči in se ob tem na njem spopasti še z devetimi ovirami, zasnovanimi po vzoru preizkusa in treninga pripadnikov specialnih enot. Tekmovanje poteka po sistemu head to head (paralelni oviratlon tek).

Boj 32 najboljših tekmovalcev iz kvalifikacij

Na Oviratlon Proteini.si Sprint Challengeu se bo pomerilo 32 najboljših tekmovalcev iz kvalifikacij. Kakšne bodo kvalifikacije oz. kaj in na kakšen način bodo morali tekmovalci storiti, da si priborijo mesto med najboljšimi 32, bo ostalo skrivnost vse do dneva tekmovanja. Naloge bodo organizatorji razkrili tik pred začetkom, ob 10. uri.

Po kvalifikacijah se bo ob 12. uri začel 1. krog Oviratlon Proteini.si Sprint Challengea. Po dva oviratlonca (oz. oviratlonki) se bosta podala vsak na svojo progo (sto metrov dolg poligon z devetimi ovirami). Oba tekmovalca bosta štartala na znak sodnika in bosta morala premagati vse ovire na način, kot je določeno v pravilih in kot bo na začetku tekmovanja vsem tekmovalcem še dodatno pojasnil sodnik. Tisti, ki bo prvi prečkal ciljno črto, se bo uvrstil v naslednji krog (napredoval bo torej samo en oviratlonec). V naslednjem krogu se bo pomerilo 16 najboljših, nato osem, v polfinalu štirje in nazadnje bo ob 14. uri sledil še veliki finale, ki bo določil, kdo bo osvojil trofejo Oviratlon Proteini.si Sprint Challenge 2013. V malem finalu se bosta za tretje mesto pomerila poraženca boja za veliki finale. Najboljše tri tekmovalce čakajo atraktivne in privlačne nagrade.

Ne spreglejte