Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 2. 2009,
11.29

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 5. 2. 2009, 11.29

8 let, 5 mesecev

ZTE premočan za Nafto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Nafta se je na prijateljski tekmi na Madžarskem pri ZTE-ju pokazala v dobri luči, vendar dobila tri zadetke ter izgubila.

Tekma v Zalaegerszegu je potekala na umetni travi, nogometaši Nafte pa so pokazali dobro igro. Domačini so povedli v 35. minuti z zadetkom Horvatha, do konca prvega polčasa pa bi se med strelce lahko vpisal tudi novi napadalec Nafte Pekič, vendar ni najboljše zadel žoge.

V nadaljevanju bi lahko rezultat izenačil najprej v 51. minuti Lo Duca, v 68. minuti pa še Gerenčer, za kazen pa je Lendavčanom na drugi strani zadetek dosegel Balasz. Omeniti velja še silovit strel Vassiljeva v 72. minuti, ki pa ga je domači vratar obranil, za končnih 3:0 pa je poskrbel Naftin branilec Zemljič, ki je žogo poslal v lastno mrežo.

Za Nafto so igrali od prve minute Kuzma, Matjašec, Ošlaj, Bogdanović, Medved, Bukovec, Buzeti, Janković, Vaš, Dodlek in Adilović, v nadaljevanju pa je trener Rob na teren poslal še Luka, Zemljiča, Cabana, Bunca, Brezovačkega, Vassiljeva, Lo Duco, Pekiča in Gerenčerja.

Ne spreglejte