Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 9. 2008,
13.47

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 23. 9. 2008, 13.47

8 let, 5 mesecev

Zilić: Smo boljši od Nafte

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
V 10. krogu PrveLige Telekom Slovenije bo Labod Drava gostila Nafto, ki ima na tretjem mestu le točko zaostanka za vodilnim dvojcem. Pred tekmo smo se pogovarjali s Seadom Zilićem.

Ptujčani bodo po zmagi proti Domžalam svoje navijače lahko razveselili s še enim skalpom ekipe z vrha lestvice. V najstarejše slovensko mesto namreč v sredo prihaja Nafta. "Z zmago proti državnim prvakom smo pokazali, da se v tem prvenstvu lahko resno računa na nas," je uvodoma za Sportal dejal Sead Zilić, ki je proti Domžalam dosegel prvi zadetek v letošnji sezoni.

Z zmago proti vrhu

Lendavčani so na lestvici tik za vodilnimi Domžalami in Mariborom, Labod Drava pa bi se z morebitno zmago gostom približala zgolj na točko zaostanka. Potrebno je tudi vedeti, da imajo tekmo manj.

"Pričakujem dobro tekmo in potrditev zmage proti Domžalam. Nafta je začela dobro, imajo kvalitetno ekipo, vendar mi igramo doma, smo boljši in verjamem, da bodo točke ostale doma. Z zmago pa bi se zares približali samemu vrhu, ob tem imamo tudi tekmo manj," pravi nekdanji napadalec Fiorentine in berlinske Herthe, ki je 17. septembra praznoval 26. rojstni dan.

Bolje, da so začeli slabo …

Ptujčani so sezono začeli slabo, saj po dveh krogih še niso imeli niti točke. Nato pa se je obrnilo na bolje. "Bolje, da smo začeli slabo, saj smo tako spoznali, da moramo vsako tekmo odigrati resno. Računam na nadaljevanje dobre serije." Trener Ljubinko Drulović je očitno našel formulo, s katero Ptujčani dosegajo dobre rezultate: "Že lahko opazimo njegovo delo. Na treningih vadimo dobro, kar nam uspeva prenašati na tekme," še dodaja Zilić.

V moštvu Laboda Drave tokrat ni poškodovanih nogometašev. Srečanje na Ptuju se bo začelo ob 16. uri, sodil pa bo Jože Vehar.

Ne spreglejte