Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Engelbert Osojnik

Četrtek,
20. 9. 2012,
8.59

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 20. 9. 2012, 8.59

8 let

Vidal: Pokazali smo isto srce kot lani v serie A!

Engelbert Osojnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Juventusov strelec Arturo Vidal je pohvalil svojo ekipo, ki se je na gostovanju pri branilcu naslova lige prvakov Chelseaju po zaostanku 0:2 pobrala in iztržila dragocen remi.

Zdelo se je, da bo londonski klub zlahka opravil z italijanskim prvakom, saj je po dveh golih Oscarja v 33. minuti vodil že z 2:0. A nato je svoj pravi karakter pokazal Juventus, ki je v 38. minuti po strelu Vidala znižal zaostanek in odšel na odmor le z golom razlike. Zadnji gol je padel deset minut pred koncem tekme, ko je bil uspešen Fabio Quagliarella. Napadalec je v igro vstopil v 75. minuti in bi ga lahko proglasili za aduta v rokavu trenerja Massima Carrere.

''Bil sem vpoklican v finišu tekme in sem upal, da bom imel nekaj priložnosti za zadetek. Eno sem izkoristil, enkrat pa sem bil blizu zadetka, a sem zadel vratnico. Dal sem svoj maksimum. Seveda ni lahko sedeti na klopi in gledati tekmo s strani, a v veliki ekipi je zmeraj konkurenca. Zmeraj tam sedim in upam, da bom začel tekmo ali pa da bom vstopil s klopi. Morebiti prej kot zadnjih 10 minut! Tekel sem k Marcu Storariju, da bi z njim proslavil svoj gol in vesel sem bil tudi objema z Massimom, saj je tudi on trpel z nami. To je bil debi v ligi prvakov, zato smo bili vsi malo napeti in čustveni,'' je po tekmi povedal strelec izenačujočega zadetka Fabio Quagliarella.

Prvi strelec Juventusa na tekmi Arturo Vidal je v prvem polčasu dobil močan udarec v gleženj, a naj ne bi šlo za resno poškodbo: ''Vesel sem, da se nam je trdo delo v lanski sezoni obrestovalo. Zadovoljni smo, ker smo v ligi prvakov. Pokazali smo isto srce kot lani v serie A. Hočemo igrati v treh tekmovanjih in to je Juventus, kakršnega bi morali gledati na vsaki tekmi. Gleženj imam poškodovan, a se dobro počutim. Delal bom z zdravniki, da bom pripravljen za vikend, če me bo trener želel.''

Ne spreglejte