Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 12. 2008,
13.24

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 10. 12. 2008, 13.24

8 let, 5 mesecev

Vengust: Delal sem z dušo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Marjan Vengust se po 15 letih poslavlja s položaja predsednika slovenskega nogometnega prvoligaša MIK CM Celja. Odstopno izjavo je podal na prednovoletnem sprejemu.

"Z današnjim dnem odstopam. Ne bom se več vrnil. Klub je težje voditi kot poslovni sistem z nekaj več kot 1000 uslužbenci. Na mestu predsednika sem vseskozi dajal svoj maksimum in v zadnjih letih sem ugotovil, da je to premalo. Danes prostovoljstva in entuziazma ni več. Odhajam s čisto vestjo. Vedno sem bil plačnik, nikoli pa prejemnik," je v torek ob naznanitvi odhoda s predsedniškega stolčka povedal Marjan Vengust in dodal: ''Nisem bil profesionalec, ampak sem delo predsednika opravljal z dušo.''

V imenu nogometašev je spregovoril Dejan Kelhar. ''Presenetila nas je vest o odhodu predsednika. Lahko rečem, da je bilo delo z njim vselej zelo profesionalno,'' je dejal branilec MIK CM Celja, ki je po prvem delu PrveLige Telekom Slovenije na visokem drugem mestu, in zdaj že bivšemu predsedniku celjskega prvoligaša v imenu nogometašev dal tudi darilo.

Ne spreglejte