Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 1. 2008,
22.10

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 14. 1. 2008, 22.10

8 let, 5 mesecev

Tudi ''kanarčki" v polnem pogonu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nogometaši edinega obalnega prvoligaša, ki na lestvici zasedajo tretje mesto, so v ponedeljek začeli s pripravami za spomladanski del sezone. Na treningu sta se pojavila tudi dva novinca.

Z zimskim premorom so kot zadnji končali nogometaši Kopra, ki so se v ponedeljek zjutraj zbrali na prvem treningu. Dvakratnim pokalnim prvakom, ki so minuli teden po selitvi v štajersko prestolnico ostali brez najboljšega napadalca, sicer strelca osmih zadetkov Daliborja Volaša, sta se na treningu pridružila tudi novinca iz Nigerije, in sicer 18-letni vezist Amusan Adewlae Sunday ter 19-letni napadalec Nwankwo Tochukwu.

Priprave na Obali in v Medulinu

Šestindvajsetim igralcem je strateg Vlado Badžim priključil še igralce iz mladinskega pogona, in sicer Drljiča, Struno ter Ugrina, iz različnih vzrokov pa sta manjkala Hrvata Mihael Kovačević in Damir Vidović.

Koprčani, ki so minuli konec tedna v vitrino postavili osvojeno lovoriko v malonogometnem turnirju na odboju, t. i. PrvaLiga Telekom Slovenije All Star, bodo do 2. februarja trenirali doma, zatem pa odhajajo na sedemdnevne priprave v hrvaški Medulin. Potem ko bo v slednjem koprski strateg svoje varovance preizkusil tudi na štirih prijateljskih srečanjih, se bodo "kanarčki" še prej, natančneje 25. januarja v Umagu pomerili s hrvaškim prvoligašem, Rijeko.

Ne spreglejte