Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 1. 2009,
13.48

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 6. 1. 2009, 13.48

8 let, 5 mesecev

Stojanovič: O imenu ne bi, gre za napadalca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Celjski prvoligaš bo v četrtek pričel s pripravami pred nadaljevanjem sezone, ekipi pa naj bi se pridružila tudi dva novinca.

Za Celjani je rezultatsko eno najuspešnejših obdobij jesenskega dela prvenstva. Slaviša Stojanovič je pred začetkom sezone dodobra prevetril ekipo, okrepitve in način dela so se zaenkrat izkazale za pravilne, zato so po številu točk na drugem mestu. Kljub nekaterim nasprotnim namigovanjem bo strokovni kader kot kaže ostal nespremenjen. Še vedno bosta prva Stojanovičeva sodelavca Safet Hadžič kot pomočnik in Mauro Tami, ki skrbi za vratarje.

Poleg Kamerunca še napadalec

"Mi trije smo celota in le v tej sestavi gremo naprej. Zaenkrat vse kaže da bomo skupaj nadaljevali pot, ki smo si jo začrtali," je povedal Slaviša Stojanovič in razkril, da se bo najverjetneje Kameruncu Diniju na začetku priprav pridružil še napadalec. "Fanta sem predlagal in upam, da bo v četrtek na prvem treningu. Dokler se ne pojavi o imenu raje nebi govoril, potrdim lahko le, da gre za napadalca," je bil skrivnosten profesor, ki ničesar ne želi prepustiti naključju, tudi kar se tiče priprav.

Za deset dni v Italijo

"Zaenkrat imamo vse skrbno načrtovano. Najprej bomo vadili v Celju, kjer naj bi odigrali tudi dve prijateljski tekmi s Triglavom in velenjskim Rudarjem. Dvaindvajsetega januarja odhajamo v Italijo na desetdnevne priprave. Tudi tam bomo odigrali tri do štiri prijateljske tekme, potem pa se bo najbrž že videlo s kakšnim igralskim kadrom bomo krenili v pomladanski del sezone. Nekaj sprememb zagotovo bo, veliko pa je odvisno od tega katere igralce, ki imajo ponudbe bomo uspeli zadržati," je med drugim za celjsko spletno stran dodal Slaviša Stojanovič, ki svoje varovance na uvodnem treningu pričakuje v četrtek.

Ne spreglejte