Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
25. 5. 2015,
18.44

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Radamel Falcao Kevin Kampl Jürgen Klopp

Ponedeljek, 25. 5. 2015, 18.44

6 let, 7 mesecev

Spoznajte lepotico, ki naj bi po novem grela posteljo Cristiana Ronalda

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Za nami je še en nogometni teden, pred vami pa nov izbor najbolj zanimivejših objav s socialnih omrežij po izboru Sportala.

Jose Mourinho se z mikrofonom v roki ni izkazal

Chelsea je v Angliji osvojil naslov državnega prvaka, do velikega uspehe uspeha je Londončane popeljal Jose Mourinho. Portugalec je vnovič znova dokazal, da je odličen trener, ob proslavi naslova pa razkril tudi to, da se z mikrofonom v roki ne znajde najbolje. Vsaj ob prepevanju navijaške himne Chelseaja zagotovo ne …

Od navijačev se je poslovila tudi lepa žena kolumbijskega zvezdnika

Pri Manchester Unitedu so potrdili, da ne bodo izkoristili možnosti, ki so jo imeli na voljo, in sicer odkupa kolumbijskega zvezdnika Radamela Falcaa. Nogometaš, ki je še vedno v lasti Monaca, se je že poslovil od navijačev, zdaj je storila to storila tudi njegova lepa žena Lorelei Taron. Ta, ki je na enem izmed socialnih omrežij za slovo objavila kar fotografijo, posneto na letališču v Manchestru.

1,2,3,4 siempre juntos !!!

A photo posted by @loreleitaron on

Izkazal se je tudi sin zvezdnika Barcelone

V zadnjem času je to kar pogost pojav. Zdaj je svojega sina na igrišče postavil tudi branilec Barcelone Gerard Pique. Njegov mali potomec je pred množico navijačev zabil gol po tekmi zadnjega kroga španskega prvenstva, po kateri so Katalonci proslavljali naslov prvaka. In seveda poskrbel za navdušenje občinstva.

Čustveno slovo trenerja Kevina Kampla

V soboto se je Jürgen Klopp po sedmih letih poslovil od klopi Borussie Dortmund, pri kateri je v zadnjih mesecih treniral tudi slovenskega reprezentanta Kevina Kampla. Od 47-letnega trenerja so se navijači v Dortmundu na tekmi proti Werderju –, Borussia je zmagala s 3:2 –, poslovili na veličasten način.

Kako je Cristiano Ronaldo spet osrečil navijača

Cristiano Ronaldo je v zadnji tekmi sezone spet zablestel in pri zmagi Reala s 7:3 nad Getafejem zabil tri gole, po približno uri igre pa odšel na klop. Od tam je slišal vzklike navijačev, ki so ga prosili za dres. Enemu izmed njih je ustregel in ga seveda zelo razveselil.

Zlatan Ibrahimović se je drl: Živela Francija!

Ker je po eni izmed tekem francoske lige rekel, da je sovraži Francijo – takrat so ga zelo razjezili sodniki –-, je bil Zlatan Ibrahimović kaznovan s štirimi tekmami prepovedi nastopanja in poskrbel za polemike. Številni Francozi so zahtevali, da zapusti PSG in odide drugam. A švedski zvezdnik je medtem očitno že spremenil mnenje o državi, v kateri bogato služi zadnjih nekaj let. Vsaj tako gre lahko sklepamosoditi po besedah, ki jih je izrekel ob proslavi novega naslova državnega prvaka s PSG. "Vive La France (Živela Francija, op. p.)!" se je zadrl.

Legendarni as Barcelone se je zlomil

Xavi Hernandez se je v soboto poslovil od navijačev BarcelonoBarcelone, po koncu sezone namreč odhaja v Katar. Izkušenemu vezistu so Katalonci pripravili veličastno slovo, ob katerem ni mogel zadržati solz.

Meta iranskega vratarja se ne bi sramoval niti Primož Kozmus

Iranski vratar Alireza Beiranvand je pretekli konec tedna spet dokazal, da ima met, ki se ga ne bi sramoval niti olimpijski prvak v metu kladiva iz Slovenije Primož Kozmus. Poglejte, kaj mu je uspelo.

Kako je branilec osramotil napadalca

Poglejte, kako je mladi branilec argentinskega River Plateja Emmanuel Mammana pred svojim golom preigral nasprotnikovega napadalca, Williana iz brazilskega Cruzeira, in ga osmešil. Poteza, ki je ne vidimo vsak dan.

Spoznajte lepotico, ki naj bi po novem grela posteljo Cristiana Ronalda

Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo je po koncu nekajletne zveze z rusko manekenko Irino Shayk uradno še vedno samski, a neuradno naj bi že imel novo dekle. Njegovo posteljo naj bi po novem grela 24-letna italijanska manekenka Alessia Tedeschi.

Ne spreglejte