Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 4. 2008,
22.53

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 8. 4. 2008, 22.53

8 let, 5 mesecev

Sešlar: Ob všečni igri tokrat tudi po točke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
MIK CM Celje bo v 27. krogu PrveLige Telekom Slovenije gostoval na Ptuju, kjer Mariborčani v spomladanskem delu gostijo tekmece.

Celjani z doseženim v dosedanjem poteku spomladanskega dela ne morejo biti zadovoljni. Dve zmagi, remi in trije porazi so manj od predvidenega, še posebej če k temu dodamo pogled na lestvico, ki razkriva otepanje mest za izpad. Zadnja domača poraza morda nista odraz igri Celjanov, tudi sodniške odločitve "rumeno-modrim" niso bile ravno pisane na kožo, a zdrsov je bilo v dosedanjem poteku prvenstva že enostavno preveč, da bi jih lahko označili kot slučajne.

Ob igri tokrat tudi po točke

Jutri se bosta Maribor in MIK CM Celje pomerila še tretjič v letošnji sezoni. Dosedanja "štajerska derbija" sta si tekmeca pravično razdelila, vsak je zmagal v gosteh, za ptujsko srečanje pa oboji napovedujejo uspeh. "Moramo se zbrati, razčistiti pri sebi kaj je šlo narobe v zadnjih tekmah in pokazati najboljše. Tokrat želimo ob všečni igri osvojiti tudi točke," pred potovanje v najstarejše slovensko mesto razmišlja kapetan "grofov" Simon Sešlar. Vijoličasti v drugem delu prvenstva igra precej bolj navdahnjeno kot jeseni in gotovo bodo navdahnjeni tudi pred "svojimi" gledalci na Ptuju. Toda če gre verjeti branilcu Celja Denisu Haliloviču. se pomladansko navdahnjenega Horjakovega moštva v "knežjem mestu" ne bojijo: "Ne bojimo se jih, se pa, jasno, zavedamo njihove moči. Čaka nas težka tekma, vseeno pa se na pot odpravljamo optimistično razpoloženi."

Brez Kelharja

MIK CM Celje bo na Ptuj odpotoval brez Dejana Kelharja, ki je proti Domžalam v soboto prejel direktni rdeči karton zaradi domnevnega udarca s komolcem. Se pa v moštvi vrača drug "pordečeli" branilec iz zadnjega obdobja Marlon. Zaradi poškodbe je vprašljiv tudi nastop napadalca Franeta Petričeviča.

Ne spreglejte