Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 10. 2008,
10.41

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 17. 10. 2008, 10.41

8 let, 5 mesecev

Sešlar: Naredili bomo vse, da tekmo dobimo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Po dvotedenskem reprezentančnem odmoru bo MIK CM Celje v 13. krogu PrveLige Telekom gostil lendavsko Nafto. Tretji zaporedni zmagi naproti brez Urbanča, Marlona, Bulajiča in Šarića.

Štirinajstdnevni tekmovalni premor so v ''knežjem'' mestu, pa čeprav je zanje ob dvigajoči se formi prišel ob nepravem času, izkoristili delovno. Za ohranitev forme so se Stojanovičevi varovanci odpravili v Zaprešić in odigrali prijateljsko tekmo z Interjem, zadnji dnevi pa temeljijo na pripravi na nocojšnjo tekmo z Nafto.

V njej bodo ''rumeno-modri'' lovili tretjo zaporedno zmago in priključek k vrhu, ob tem pa vsekakor ne gre pozabiti, da Lendavčani, glede na položaj na lestvici, v Celje prihajajo kot favoriti.

Liga je izenačena

''Nafta je odlično moštvo, deluje kompaktno in samozavestno. Toda ne glede na to moramo pred domačimi igralci nastopiti odločno in zaigrati na zmago. Kvaliteta je na naši strani,'' pred nocojšnjim obračun razmišlja športni direktor Celjanov Simon Sešlar.

Ob tem se z zmagovalnim nizom, ki se nasmiha njegovemu moštvu, ne obremenjuje veliko: ''Slovenska liga je sila izenačena, vsak je lahko vsakomur nevaren. Zmagaš tekmo, morda dve in si že v nizu. Seveda pa je lahko kaj hitro tudi obratno.'' Nekdanji kapetan ''grofov'' dodaja: Treba je iti iz tekme v tekmo. Takšno je naše razmišljanje in le tako lahko uspemo.''

Tudi s Pušom

Drevi bo prvi trener celjskega moštva Slaviša Stojanovič po dolgotrajnih ''kolobocijah'' s certifikatom končno lahko računal tudi na Aleša Puša, ki se je sicer moštvu priključil že poleti. Zato pa je precej dolg seznam poškodovanih.

Tekmo si bodo tako s tribun ogledali Marlon, Spasoje Bulajič in Dejan Urbanč, zaradi rdečega kartona na zadnji tekmi v Domžalah pa bo manjkal tudi Martin Šarić.

Ne spreglejte