Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 9. 2008,
13.13

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 12. 9. 2008, 13.13

8 let, 5 mesecev

Šeliga: Storiti vse za zmago

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši MIK CM Celja bodo po dvotedenskem reprezentančnem premoru v 8. krogu PrveLige Telekom Slovenije gostili Interblock. Lov na tretjo letošnjo zmago brez Bulajiča in Šarića.

Celjski nogometaši so štirinajstdnevni oddih od prvenstvenih obračunov izkoristili za popravke v igri in uigravanje. Prijateljski tekmi z Zagrebom in mlado reprezentanco Belorusijo sta nakazali premike v igri, ki pa ob morebitnem jutrišnjem neuspehu ne bodo pomagali veliko.

Po nekaj slabših rezultatih, ko so Stojanovičevi varovanci dvakrat remizirali in dvakrat izgubili ljubitelji nogometa v mestu ob Savinji že pošteno pogrešajo nov poln izkupiček svojih varovancev.

Motivirani gostje

''Naš cilj je jasen. Storili bomo vse, da v domači Areni Petrol ponovno zmagamo,'' je jasen vratar Aleksander Šeliga, ki se je preteklih deset dni v reprezentanci kalil ob Samirju Handanoviču. Toda prvi čuvaj celjske mreže ob tem ne pozablja tudi na goste: ''Gostje se po slabih rezultatih na začetku sezone prebujajo in bodo gotovo nevarni. Toda mi imamo svojo računico.''

Neutrudljivi borec Jure Travner je podobno odločen: ''Naš cilj so tri točke. Ne bo lahko, a potrudili se bomo, da ostanejo v Celju.''

Kaznovani Šarić

Trener Slaviša Stojanovič v 8. krogu zaradi kartonov ne bo smel računati na Martina Šarića, poškodba pa je za dlje časa od igrišč oddaljila Spasoja Bulajiča.

Ne spreglejte