Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 1. 2008,
8.07

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 28. 1. 2008, 8.07

8 let, 5 mesecev

Še druga ničla Celjanov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši MIK CM Celja so v soboto odigrali še tretjo prijateljsko srečanje v pripravljalnem obdobju. Pomerili so se s Slavenom Belupom in remizirali (0:0). Ekipi se je priključil Brazilec Einster.

Celjski prvoligaš je v soboto zaključil s šestdnevnimi pripravami v Medulinu in za konec odigral prijateljsko srečanje s hrvaškim prvoligašem Slaven Belupom iz Koprivnice. Podobno kot med tednom z armenskim Araratom je bil tudi na sobotnem obračunu rezultat 0:0. Trener Pavel Pinni je preizkusil vse nogometaše, vnovič pa jih bo na igrišče popeljal v sredo, ko Celjane čaka srečanje z Muro 05.

Pokleka odšel, prišel Einster

Čeprav je okrog ''rumeno-modrih'' v teh dneh veliko ''dima'', je vsaj zaenkrat še malo ognja. ''Grofe'' je že zapustil Marko Pokleka, ki se je vrnil v Italijo in za Celjane ni več aktualen. Na drugi strani pa se je v soboto Pinnijevi četi na preizkušnji pridružil Brazilec Daltro Inastio Einster. ''Za nogometašem, ki je sicer prost, je dolgo potovanje in resne preizkušnje ga čakajo šele v prihodnjih dneh. Šele po tem bo več znanega,'' sporočajo iz celjskega prvoligaša.

Nedorečen je zaenkrat tudi še status Januzovića. Kot je znano slednji že dlje časa trenira s Celjem, a se utegne dogoditi, da se bo v ''knežje'' mesto preselil šele poleti. ''Januzović je za nas dolgoročno vsekakor aktualen. Je pa njegov prihod v tem trenutku še pod vprašajem,'' je aktualno kadrovsko dogajanje pokomentiral tehnični vodja članskega moštva, Darko Žičkar.

Ne spreglejte