Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 9. 2008,
13.53

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 11. 9. 2008, 13.53

8 let, 5 mesecev

Rudonja in Mandarić odšla, nov predsednik Babič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Na skupščini nogometnega kluba FC Koper, ki je v četrtkovih dopoldanskih urah potekala v prostorih Bio motela v Kopru, je bil za novega predsednika izvoljen Aldo Babič.

Na skupščini je dosedanji predsednik društva, nekdanji slovenski reprezentant in sedanji nogometaš drugoligaškega kluba Olimpija, Mladen Rudonja, podal izjavo, da odstopa s funkcije predsednika društva, istočasno pa ne bo več tudi član upravnega odbora. Izjavo o odstopu s funkcije člana upravnega odbora sta prav tako podala Milan Mandarić (ni bil udeležen na skupščini) in Igor Hrvatin, pa tudi člana nadzornega odbora Jani Bačič in Ranko Lončar (Mandarićev nečak). Člani skupščine so glasovali o predlaganem sklepu in ga soglasno potrdili. Za novega predsednika društva je bil izbran Aldo Babič.

V nadzornem svetu po novem prav tako sedita predstavnika Luke Koper, to sta Bojan in Marjan Babič. Luka Koper je tako prevzela odgovornost za prihodnost koprskega nogometa. Nova uprava je kot smernice navedla uveljavitev kluba v evropskem prostoru in izgradnjo novega stadiona, to, seveda, ob sodelovanju z Mestno občino Koper, ki jo je na skupščini predstavljal župan Boris Popovič.

Ne spreglejte