Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 1. 2009,
13.00

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 15. 1. 2009, 13.00

8 let, 5 mesecev

Rudar zmagal, Nigerijec opozoril nase

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Rudar je kot prvi začel priprave pred nadaljevanjem sezone PrveLige Telekom Slovenije, odigrali pa so tudi že prijateljsko tekmo. Izkazal se je nigerijski napadalec.

Velenjčani so odigrali prvo pripravljalno tekmo proti tretjeligašu iz Celja. Na težkem in nekoliko zasneženem terenu so prepričljivo slavili z rezultatom 9:2.

Trener Pušnik je dal priložnost predvsem igralcem, ki so na preizkušnji. V prvem delu se je najbolj izkazal Ibe Stanley, ki je zadel dvakrat in bi lahko nadomestil vrzel po odhodu najboljšega strelca v prvem delu sezone, Edina Junuzovića. Poleg Nigerijca je bil zelo uspešen tudi Luka Prašnikar, saj je kar trikrat uspel premagati nasprotnega vratarja.

Rudar je v prvem polčasu nastopal v naslednji postavi: Čelofiga, Sulejmanovič, Stojnič, Dedič, Barčič (na preizkušnji), Kolsi, Prašnikar, Prohaska (na preizkušnji), Zajc, Ibe Stanley (na preizkušnji), Diego Barrios (na preizkušnji). V drugem delu so zadeli še Perič (2x), Trifkovič in Divkovič (na preizkušnji). Trener Pušnik pa je na teren poslal naslednje igralce: Savič, Stojnič, Cipot, Omladič, Jamnikar, Perić, Mujakovič, Tolimir, Trifkovič, Divkovič (na preizkušnji) in Bošnjič (na preizkušnji).

Od vseh igralcev, ki so na preizkušnji, sta najbolj zanimiva Ibe Stanley in Diego Barrios.

Ne spreglejte