Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 1. 2009,
20.32

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 5. 1. 2009, 20.32

8 let, 5 mesecev

Rok Buzeti podpisal za Nafto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Tretjeuvrščeno moštvo PrveLige Telekom Slovenije Nafta je danes dobila novega nogometaša. Triletno zvestobo je klubu iz Lendave obljubil nekdanji igralec Maribora in Mure 05 Rok Buzeti.

Mladi Rok Buzeti je prva okrepitev Nafte iz Lendave. Še ne enaindvajsetletni igralec sredine terena se tako vrača v Prekmurje, kjer je pred dvema letoma igral za murskosoboško Muro 05. Njegove dobre predstave so takrat opazili v taboru Maribora, kamor je Buzeti nato tudi prestopil, vendar prave priložnosti za igranje v vijoličastem dresu ni dobil. V pretekli sezoni je kot posojen igral v Zavrču, v tej sezoni pa je nastopal v tretji ligi pri Tehnostroju Veržej. Z Lendavčani je podpisal triletno pogodbo.

Nafta bo s pripravami na spomladanski del prvenstva začela prihodnji ponedeljek, 12. januarja, na zboru pa morda ne bo vseh igralcev, ki so v jesenskem delu branili modro-bele barve. Možnost odhoda v tujino ima vratar Aleš Luk, željo po odhodu pa je zaradi osebnih razlogov izrazil Aleš Čeh. Slednji se bo tako mogoče preselil nazaj v Dravo, od koder pa bi lahko prišel v Lendavo Doris Kelenc, ki je spisku želja Nafte

Ne spreglejte