Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
12. 4. 2008,
22.00

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 12. 4. 2008, 22.00

8 let, 5 mesecev

Rob: Ne zmaga vedno najdražja ekipa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Nafte so pod taktirko novega trenerja Damirja Roba dobili še drugo zaporedno tekmo na domačem terenu, tokrat so nadigrali precej bogatejšo zasedbo Interblocka.

Dragan Skočić, trener Interblocka: "Čestitam Nafti na zmagi, ki je zaslužena. Moji igralci so danes mislili, da pridejo po našem nizu zmage same od sebe, vendar temu ni tako. V prvem polčasu je bila tekma enakovredna. Že prej sem govoril, da bo na tej tekmi zmagal, tisti ki bo prvi dosegel zadetek. V drugem polčasu sem nekoliko tvegal, tudi moji igralci pa so pred koncem preveč tvegali z individualnimi akcijami, kar se v resnih moštvih ne bi smelo dogajati."

Damir Rob, trener Nafte: "Velika zmaga in velike tri točke, ki pomenijo priključek ekipam pred nami. Čestitam mojim fantom. Pokazalo se je, da ne zmaga vedno najdražja ekipa. Mi smo bili precej boljši, predvsem v drugem polčasu. Zadeli smo z vsemi menjavami ter dokazali, da se za prihodnost lendavskega nogometa ni potrebno bati, saj sta Vinko in predvsem Vaš upravičila moje zaupanje. Čestitam tudi ekipi Interblocka na korektni in pošteni igri."

Ne spreglejte