Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 1. 2009,
17.02

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 15. 1. 2009, 17.02

8 let, 5 mesecev

Rakovič in Cimirotič iz oči v oči

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Pred malonogometnim spektaklom, ki bo ta konec tedna v mariborski dvorani Lukna, je v taboru Interblocka prišlo do sprememb. Namesto Aleksandra Rodića bo zaigral Ermin Rakovič. To pa še ni vse ...

V petek in soboto se bo v štajerski prestolnici v dvorani Lukna odvijal drugi dvoranski turnir v nogometu na odboj, ki se glede na zasedbo upravičeno imenuje "All Star".

Potem ko je v edinem ljubljanskem prvoligašu bil prvotno na spisku napadalec Aleksandar Rodić, bo mesto slednjega prevzel kapetan Ermin Rakovič, ki bo kapetanski trak nosil tudi na malonogometni poslastici. Nedvomno pa bo nastop 31-letnega napadalca sila zanimiv, saj se bo že na prvem srečanju – turnir bosta odprli ekipi Interblocka in Olimpije -, iz oči v oči soočil z nekdanjim soigralcem iz ljubljanske Olimpije, Sebastjanom Cimirotičem.

Znanih kar nekaj sprememb

Interblock, ki se je v minuli sezoni poslovil od tekmovanja po odigranem predtekmovalnem delu in takrat bil eno največjih razočaranj turnirja, bo letos bržkone eden glavnih favoritov za osvojeno lovoriko. "Kockarji" pa so zamenjali še enega igralca in sicer vratarja Janeza Strajnarja, namesto katerega bo med vratnicama stopil Domen Božjak.

Zaradi poškodbe pa sta se turnirju odpovedala igralec Nafte Eldin Adilović, ki ga bo nadomestil Konstantin Vassiljev in nogometaš drugoligaške Olimpije, Agim Ibraimi, katerega bo nadomestil Rok Cirar. Poškodba pa je preprečila nastop igralcu ajdovskega Primorja Sašu Ogriču, zaradi česar se je prižgala zelena luč za nastop Aljažu Horvatu.

Ne spreglejte