Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 1. 2009,
21.47

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 19. 1. 2009, 21.47

8 let, 5 mesecev

Primorje krepi igralski kader

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Slovenski nogometni prvoligaš Primorje iz Ajdovščine je dobilo novo okrepitev. V naslednjem letu in pol bo v rdeče-črnem dresu igral 26-letni Goran Blagus.

Blagus je "otrok" Maribora, kariero je nadaljeval v avstrijski drugi ligi, v Slovenijo pa se je vrnil iz Belgije, kjer je nazadnje igral pri drugoligašu Namurju.

Tik pred podpisom pogodbe s Primorjem pa je tudi 27-letni srbski napadalec Vladimir Milenković, ki prihaja iz niškega Radničkega. Milenković je igral tudi pri ukrajinski ekipi Vorskla, od koder se je pred letošnjo sezono za pol leta preselil k Mogrenu iz črnogorske prve lige. Tako kot Blagus bo tudi Milenković podpisal enoinpolletno pogodbo.

V Medulinu, kamor se je Primorje odpravilo na priprave za nadaljevanje PrveLige Telekom Slovenije, je na preizkusu še nekaj nogometašev, med njimi igralec z nemškim potnim listom, Poljak in Brazilec. Z dopusta v domovini pa se je z devetdnevno zamudo vrnil tudi Brazilec Da Silva, ki pa si bo najverjetneje moral poiskati novega delodajalca.

Ne spreglejte