Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
12. 1. 2013,
18.28

Osveženo pred

8 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Jose Mourinho Real Madrid

Sobota, 12. 1. 2013, 18.28

8 let, 6 mesecev

Policija preiskuje: Mourinho naj bi udaril navijača

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Težave se v zadnjih tednih kar lepijo na trenerja Reala Madrida Joseja Mourinha. Zdaj ga je nek navijač obtožil za fizični napad.

Po tem, ko je slabo začel špansko prvenstvo in si nabral že praktično neulovljiv zaostanek za Barcelono, je navijače razjezil še z igranjem s klubsko ikono Ikerjem Casillasom, ki ga je nekajkrat posadil na klop. Ljubezni med kontroverznim trenerjem in madridskimi navijači že nekaj časa ni več, za dodatno ohladitev odnosov s privrženci Reala pa bo zagotovo poskrbela zadnja novica, ki so jo v javnost spravili pri El Mundu Deportivu.

Ta španski športni dnevnik s skorajda stoletno tradicijo namreč piše o tem, da je portugalski trener v četrtek zvečer z družino, obkrožen z dvema osebnima stražarjema, krenil po nakupih v enega izmed madridskih trgovskih centrov. Tam naj bi k njemu pristopil navijač v srednjih letih in si zaželel skupne fotografije. Mourinho nad takšno idejo bojda ni bil navdušen, še manj pa njegovi telesni stražarji, ki naj bi presenečenemu navijaču, ki je trenerja Reala kljub temu skušal slikati, vzeli mobilni telefon in ga vrgli ob tla. Sledil naj bi glasen prepir, potem pa naj bi Mourinho, tako vsaj trdi dotični navijač, izgubil živce in celo udaril nadležnega oboževalca. Ta je incident prijavil policiji, ki zdaj preiskuje neljubi dogodek.

Ni udaril, le zavrnil

Mourinho se seveda brani in pravi, da ni bilo nobenega fizičnega kontakta, pač pa naj bi navijača zgolj vljudno zavrnil, česar slednji ni sprejel z odobravanjem in začel Portugalca glasno žaliti, potem pa so ga njegovi telesni stražarji le odrinili. Kakorkoli že, nov dogodek, ki zagotovo ne govori v prid priljubljenosti portugalskega trenerja.

Ne spreglejte