Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 2. 2021,
19.10

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,42

2

Natisni članek

Melissa Howe smrt Jerome Boateng Kasia Lenhardt

Ponedeljek, 15. 2. 2021, 19.10

3 leta, 2 meseca

Melissa Howe udarila po Jeromu Boatengu

Po smrti mlade manekenke: "Nisem presenečena, da se je to zgodilo"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,42

2

Jerome Boateng | Jerome Boateng se je z manekenko Kasio Lenhardt, s katero je prijateljeval od leta 2019, razšel teden dni pred njeno smrtjo. | Foto Reuters

Jerome Boateng se je z manekenko Kasio Lenhardt, s katero je prijateljeval od leta 2019, razšel teden dni pred njeno smrtjo.

Foto: Reuters

Pretekli teden je nemško javnost pretresla novica o smrti nekdanjega dekleta zvezdnika Bayerna Jeroma Boatenga, ta je tisti čas v Katarju lovil svetovno klubsko krono. Komaj 25-letno manekenko Kasio Lenhardt so ravno na rojstni dan njenega sina našli mrtvo v stanovanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

Čeprav podrobnosti javnosti niso poznane, se govori, da je mladenka teden dni po koncu zveze z Boatengom storila samomor. Vse se je dogajalo na dan sinovega šestega rojstnega dne, ki se ga Kasia zaradi slabega počutja ni udeležila. Ko je družinski člani niso mogli priklicati, so poklicali policijo, ti pa so nesrečnico našli mrtvo v stanovanju.

Vse skupaj je tragična novica zelo pretresla, tudi nekdanjo Boatengovo ljubico, ki se je z njim družila v času, ko je bil še skupaj z ženo Sherin Senler, s katero ima dva otroka. "Ko sem izvedela, kaj se je zgodilo, sem bila v šoku, a zdaj me ne preseneča več. Jerome se je igral z dekleti in jih varal. Očitno se je to moralo zgoditi," je za britanski tabloid The Sun dejala Melissa Howe, ki je nemškega branilca spoznala v Londonu septembra 2016.

Melissa je Jeroma spoznala leta 2016:

Nemec ji je tisti čas pisal in jo vabil na zmenke. Nekajkrat je privolila v njegove prošnje, a ko je videla, da ni edina v tej zgodbi, kot ji je govoril, je z njim prekinila vse stike. Ni želela biti del tega cirkusa. "Lahko si mislim, kaj je prestajala Kasia. Jerome je nevaren. Je značilen nogometaš, ki zna manipulirati z ženskami. Sama sem jih spoznala kar nekaj. Začetek je lep, nato se vse skupaj večinoma konča z razočaranjem," je še dodala.

Boateng je po tem, ko je izvedel za smrt nekdanje partnerice, zapustil Katar in se vrnil v Nemčijo. Kdaj se bo vrnil v kader Bayerna, še ni znano.

Preberite še:

Jerome Boateng
Sportal Osebna drama zvezdnika Bayerna, po tragediji je že zapustil SP
Ne spreglejte