Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 12. 2013,
9.17

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 5. 12. 2013, 9.17

8 let, 5 mesecev

Padla velika Portugalska: Mordej blestel v vratih, Fetić na igrišču (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Slovenski futsalisti so odigrali dve pripravljalni tekmi z eno najboljših reprezentanc na svetu Portugalsko. Na prvi so bili boljši domači, na drugi pa so zablesteli Slovenci.

Po veliki Ukrajini, ki so jih Slovenci marca letos v kvalifikacijah za EP razbili z 8:3, so ''padli'' še Portugalci, kar je čudovita napoved za januarsko gostovanje Španije, ob Braziliji daleč najboljše reprezentance na svetu, v Sloveniji. ''To je bila vrhunska tekma. Mislim, da celo najboljša, odkar vodim reprezentanco. Igrali smo proti vrhunski ekipi, a moji fantje to pot niso popuščali. Borili so se, čeprav smo imeli v določenih situacijah manj žogo v nogah. Na tem mestu vsem mojim igralcem iskrene čestitke, to je druga velika zmaga v kratkem času. To je dokaz, da se napreduje, šest je že takih, ki so na izjemni ravni, sledijo pa tudi drugi,'' je bil po zmagi navdušen slovenski selektor Andrej Dobovičnik, ki je v svojem 113. nastopu na klopi Slovenije zabeležil še 57. zmago.

Vse zadetke z zgodovinske druge tekme med Slovenijo in Portugalsko si lahko ogledate v zgornjem videu. Z nekaj res bravuroznimi obrambami je v obup domače futsaliste spravljal vratar Alen Mordej, na igrišču je z dvema zadetkoma navdušil Alen Fetić, za najlepšo akcijo tekme pa sta poskrbela Uroš Kroflič in kapetan Igor Osredkar. Fenomenalen zadetek!

Ne spreglejte