Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Torek,
28. 7. 2015,
9.39

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Chelsea Jose Mourinho John Terry Barcelona Montreal

Torek, 28. 7. 2015, 9.39

4 leta, 10 mesecev

Mourinho zahrbtno popeljal sodelavce v past (video)

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Trener Chelseaja Jose Mourinho je v Montrealu presenetil skupino sodelavcev in jih nepričakovano zmočil z ledeno mrzlo vodo. V sredo bo vodil angleškega prvaka v Washingtonu proti Barceloni.

Portugalski strateg skuša na vsak način ohraniti zelo sproščeno vzdušje na klubskih pripravah v Severni Ameriki. Za zdaj mu uspeva, saj v modrem taboru ne manjka pozitivne energije. Med treningom Londončanov v Montrealu se je domislil vnaprej pripravljenega trika, s katerim je nasmejal nogometaše. Nekoliko manj pa je bilo do smeha žrtvam šale, ki je vključevala prho z ledeno mrzlo vodo.

Terry se je rešil nepričakovane prhe

Ko je Jose Mourinho sredi treninga na zelenico postavil nekaj stolov in ožje strokovne sodelavce, med katerimi je imel posebno mesto tudi kapetan Chelseaja John Terry, prosil za skupno fotografijo, se je to vsem zdela zelo simpatična ideja. Portugalec jih je v nadaljevanju druženja skušal prepričati, da sedijo na letalu. Stole so postavili tako, kot da bi se znašli na jeklenem ptiču, nato pa navdušeno oponašali Mourinha, ki jim je kazal, v katero smer se nagibajo namišljena letalska krila.

Čutila se je dobra volja, širil se je smeh, nato pa je Portugalec sodelavcu, ki je čakal za njihovimi hrbti, dal znak, naj se ''letalskih potnikov'' loti z vedrom, polnim ledeno mrzle vode. Smeh nogometašev, ki so v neposredni bližini spremljali nenavadno akcijo za krepitev moštvenega duha, je bil preglasen, da udeleženci zanimivega srečanja ne bi hitro posumili na resničen namen druženja.

V sredo z Barcelono, prihodnji teden proti Iličiću

Ko so videli, da se bliža ledena in zelo mokra nevarnost, so jo ucvrli s stolov, kar so jih nesle noge. Kapetan Terry se je tako rešil nepričakovane prhe, saj je hitro odskočil s stola in stekel naprej, nekateri izmed njegovih sodelavcev pa niso bili tako odzivni. Najbolj je nastradal Lee Parker, napovedovalec prispevkov na klubski televiziji, ki je bil premočen do kosti.

Angleški prvaki se bodo v sredo v pripravljalnem srečanju pomerili z evropskim prvakom Barcelono. Dvoboji Mourinhovih izbrancev in katalonskega ponosa so vedno dvigali prah, nogometno javnost pa najbolj zanima, ali se bo Portugalec razigranih španskih prvakov lotil s strogo obrambno naravnano taktiko ali kako drugače.

Portugalec je napovedal, da bo južnoameriški trojček Radamel Falcao, Willian in Juan Cuardado proti Barceloni v igri prebil največ 30 minut.

Chelsea se je v soboto pomeril s francoskim prvakom PSG. Parižani so zmagali po loteriji kazenskih strelov. Chelsea je v poletne priprave vstopil z nepričakovano visokim porazom proti ekipi New York Red Bulls (2:4), prihodnji teden pa se bo na potepu po Severni Ameriki pomeril še z Iličićevo Fiorentino.

Ne spreglejte