Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 7. 2015,
10.28

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Jose Mourinho Real Madrid Chelsea

Sreda, 29. 7. 2015, 10.28

8 let

Mourinho zabrusil Benitezovi ženi, naj raje skrbi za dieto svojega moža

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Portugalski trener Jose Mourinho zna poskrbeti, da imajo mediji v času tako imenovanih ''kislih kumaric'' o čem pisati. Njegova zadnja žrtev je žena novega trenerja Reala Madrida Rafaela Beniteza.

Ženi njegovega stanovskega kolega, ki je pred kratkim prevzel desetkratnega evropskega prvaka, je sporočil: "Če bi skrbela za dieto svojega moža, ji ne bi bilo treba govoriti o meni." Ostre besede so odgovor na njen odziv, ko je pred dnevi dejala, da se mora njen mož ukvarjati še z zapuščino Joseja Mourinha, ki je bil trener Reala od 2010 do 2013.

Portugalec ji je odgovoril na novinarski konferenci po prijateljski tekmi z Barcelono v Washingtonu, ki jo je njegov Chelsea dobil po streljanju enajstmetrovk. "Gospa ima v glavi veliko zmedo, in to ni šala. V Chelseaju je nasledil Di Mattea, v Realu Madridu pa Ancelottija. Me je pa Benitez nasledil v Interju in potreboval je točno šest mesecev, da je uničil ekipo. Morala bi skrbeti za svoje stvari, ne pa za mene. Če bi skrbela za dieto svojega moža, ji ne bi bilo treba govoriti o meni," je dejal kontroverzni portugalski strateg, ki je v prejšnji sezoni popeljal Chelsea do angleškega naslova.

Mourinho je nekaj ostrih puščic izstrelil tudi proti rojaku Cristianu Ronaldu. "Je fantastičen igralec, dosega ogromno golov, vendar mi niso všeč igralci ali trenerji, ki osebne dosežke postavljajo pred ekipne. Ne pravim, da Ronaldo ni dober igralec, vendar nogometaš mora razumeti, da je ekipa vedno na prvem mestu," je dejal trener londonskih modrih in pristavil, da ima po njegovem mnenju njegov varovanec Eden Hazard, ki se je na prijateljskem srečanju z Barcelono izkazal s prekrasnim zadetkom, za seboj veliko boljšo sezono kot Ronaldo.

Ne spreglejte