Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 11. 2008,
13.12

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 24. 11. 2008, 13.12

8 let, 5 mesecev

Modrijan: Pride dan, ko ne gre nič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Prizor na tribunah je obetal veliko. Na štadionu Primorja se je v nedeljo po dolgem času zbralo več kot tisoč ljubiteljev nogometa, ki pa so na sosedskem derbiju ostali prikrajšani za ugoden rezultat.

Ajdovski nogometaši so na 55. severnoprimorskem derbiju v obdobju državne samostojnosti razočarali svoje privržence. Novogoričani so z zmago 3:1 razmerje v medsebojnih tekmah še povišali v svojo korist. ''Vrtnice'' so dobile 26 tekem, Ajdovci 16, trinajstkrat pa se je dvoboj končal brez zmagovalca. "Po takšni tekmi je biti težko pameten. Novogoričanom moramo čestitati za zmago, saj so dobili tisto, kar smo jim ponudili. Igrali smo nepovezano in neorganizirano ter bili povsem nekonkretni. Pride dan, ko ne gre nič. Nam se je to zgodilo v nedeljo,'' je po bolečem sosedskem porazu misli strnil pomočnik prvega trenerja ''rdeče-belih'' Ljubo Modrijan, ki je pogrešal pristop Ajdovcev z nedavnih tekem v Velenju in na Ptuju. Po njegovem mnenju so Novogoričani na srečanju izkoristili kar tri od štirih priložnosti. ''To ne pomeni nič drugega kot kakovost njihovih igralcev. Vsak narobe ima svoj prav in vprašanje je, kakšno pozitivno stvar bo prinesel tokratni poraz,'' je še dodal za ajdovsko spletno stran dolgoletni član strokovnega vodstva Primorja, ki je na klopi s prvim trenerjem Vjekoslavom Lokico v tretjem prvoligaškem nastopu doživel prvi poraz.

Selimi: Prekršek pred prvim zadetkom?

Častni zadetek za gostitelje je pri zaostanku z 0:3 dosegel najboljši klubski strelec Nedzbedin Selimi. Švicarski napadalec z ''albansko-makedonskimi'' koreninami je zadel v polno z bele točke: "Nisem prepričan, če je bil v akciji, po kateri smo s prostega strela prejeli prvi zadetek, storjen prekršek. Po prvem polčasu smo sicer pričakovali, da bomo pritisnili in zabili za izenačenje, toda že po petih minutah nadaljevanja smo zaostajali z 0:2 in zelo težko se je bilo vrniti v igro,'' je še dodal strelec osmih zadetkov v tej sezoni, ki se ob prihodu iz Švice zagotovo ni nadejal tako skromnih rezultatov v dresu novih delodajalcev. Ajdovce čaka ''popravni'' izpit prihodnjo nedeljo, ko bodo v 19. krogu PrveLige Telekom Slovenije gostovali pri ''ranjenih'' Domžalah.

Ne spreglejte