Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 11. 2008,
10.56

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 30. 11. 2008, 10.56

8 let, 5 mesecev

Milanič: Želje in energije je bilo dovolj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Na srečanju med vodilno ekipo iz štajerske prestolnice in na dno prikovanim Luko Koper sta mreži po koncu sodnikovega piska ostali nedotaknjeni.

Darko Milanič, trener Maribora: "Po takšni tekmi fantom nimaš česa zameriti. Želje in energije je bilo dovolj. Vseh 90 minut smo poskušali priti do zadetka in zmage. V prvem polčasu je manjkalo večje število zaključenih akcij, k temu je pripomogel tudi slabši nadzor žoge zaradi igrišča. V drugem polčasu smo prišli do večjega števila udarcev, a ni bilo dovolj natančnosti. Zgodijo se tudi takšne tekme. Žoga nam je vmes 'zaplesala' po golovi črti, imeli smo še nekaj priložnosti, hkrati pa tudi dvomljivih situacij."

Jelič: Žal se nam ni izšlo

Dragan Jelič, igralec Maribora: "Zagotovo na domačem igrišču in pred našimi zvestimi navijači vedno pričakuješ tri točke, toda Koper se je tokrat predstavil kot čvrsta ekipa. Svoje pa je opravilo tudi trdo, ob koncu tekme že zmrznjeno igrišče. Kot ekipa, ki vztraja pri kombinatorni igri, smo imeli v teh razmerah več težav. Tudi ogreti se je bilo težko zaradi mraza. Kljub vsem okoliščinam smo do zadnjih sekund verjeli, da lahko dosežemo gol. Žal se nam ni izšlo, a bomo novo priložnost iskali že v Velenju."

Popović: Ko bi vsaj imeli še kanček sreče

Marko Popović, igralec Maribora: "Trudili smo se po najboljših močeh, kar pa ni zadostovalo za zmago. Bilo je nekaj napak pri podajah, čeprav smo dobro igrali. Predvsem v drugem polčasu. Ko bi vsaj imeli še kanček sreče … Prepričan sem, da se nam bo kdaj pozneje zamujeno proti Koprčanom vrnilo in primerno obrestovalo."

Okčič: Čaka nas še zahteven boj za obstanek

Nedžad Okčič, trener Luke Koper: "Težko igrišče je igralcem povzročalo težave pri obvladovanju žoge. Nam je to bilo prej v prid kot ekipi Maribora, ki je bolj ustvarjalna v igri. Z dobro organizacijo v fazi branjenja in naklonjenostjo sreče, torej pogojev za igro, smo dosegli namen in ohranili mrežo nedotaknjeno. Čaka nas še zahteven boj za obstanek, čeprav ne igramo tako slabo, kot bi lahko sodili po rezultatih. V zimskem premoru bomo skušali okrepiti moštvo … Že delamo na tem."

Ne spreglejte