Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
18. 5. 2008,
11.46

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 18. 5. 2008, 11.46

8 let, 5 mesecev

Milanič: Bližje pokalu Intertoto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
V 34. krogu PrveLige Telekom Slovenije so gledalci v Lendavi spremljali dva povsem različna polčasa, v prvem prevlado Nafte, v druge pa HIT Gorice. Gostje so svoje priložnosti realizirali.

Darko Milanič, trener HiT Gorice: "Jasno je, da smo po zmagi zelo zadovoljni, ker smo bližje novo nastalemu cilju, uvrstitvi v pokal Intertoto. Sama tekma bi se lahko razvila drugače, saj smo bili v prvem polčasu nadigrani in v podrejenem položaju, nasprotnik pa je imel kar nekaj zelo lepih priložnosti za zadetek. V drugem polčasu smo začeli bolje, kontrolirali smo potek igre, imeli nekaj priložnosti ter na koncu zmagali, kar je motivacija za naprej."

Damir Rob, trener Nafte: "Zopet je obveljalo nepisano pravilo - kdor ne da, dobi. Taka ekipa, kot smo mi, si enostavno ne sme privoščiti toliko zapravljenih priložnosti, v drugem polčasu pa smo bili kaznovani iz prekinitev. Točno se ve, kateri igralec bi moral koga pokrivati, in o tem se bomo pogovorili. Sicer smo v prvem polčasu popolnoma kontrolirali igro, samo zahvaljajoč odličnemu vratarju Simčiču se lahko zahvalijo, da je mreža ostala nedotaknjena. S samim pristopom nisem nezadovoljen, ne morem pa povedati, da fantje niso želeli. Normalno pa je, da je po prejetem zadetku iz tiste prekinitve in potem še, kot vedno rečem, sodniških odločitev ne bom komentiral, tako tudi sedaj ne bom, je to vse skupaj odpeljalo tekmo v eno drugo smer. Dokler nimaš zagotovljeni obstanek, ga pač nimaš, imamo še dve tekmi in že proti Primorju si ga bomo skušali zagotoviti."

Ne spreglejte