Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 5. 2008,
8.31

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 20. 5. 2008, 8.31

8 let, 5 mesecev

Matič: Domžalčani so bili tokrat predobri za nas

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Za primat v ljubljanski kotlini so se udarili nogometaši pokalnih in državnih prvakov. Slednji so se s polnim izkupičkom tako le še utrdili na svojem prestolu …

Darijan Matič, strelec enega zadetka za Interblock: "Dosegel sem zadetek za 2:2, a so Domžale takoj za tem vnovič povedle. Tekma dejansko ni odločala o ničemer, kar se je videlo tudi na igrišču. Domžalčani so tokrat veliko tvegali pred svojimi vrati, veliko so namreč igrali z vratarjem, a se jim na srečo ni izšlo. Igrali smo namreč sproščeno, a Domžalčane smo hoteli premagati, saj je navsezadnje šlo za sosedski obračun. Tokrat so bili pač oni boljši in so zasluženo zmagali, sami pa smo dobili tri naivne zadetke. Nasprotniki so bili tokrat dejansko predobri za nas."

Skočić: Domžale so zasluženo osvojile naslov

Dragan Skočić, trener Interblocka: " Čestitam Domžalčanom na osvojitvi naslova. Menim, da so bili skozi vso sezono najboljša ekipa in so zasluženo osvojili prvenstvo. Prav tako jim čestitam ob tokratni zmagi. Kar se tiče moje ekipe lahko rečem, da so v prvem polčasu odigrali slabše v obrambni vrsti, kar so nasprotniki znali dobro izkoristiti, saj imajo zelo hitre nogometaše, ki prihajajo iz drugega 'plana'. V drugem polčasu smo odigrali dobro in kombinatorno, vendar naredili nekaj napak. Na koncu nas solidna igra v nadaljevanju ni nagradila. Poznala se je tudi odsotnost Krunoslava Rendulića, Zorana Zeljkoviča in Boštjana Jelečeviča, zadovoljen pa sem s prikazano igro Luke Majcna in Enesa Rujoviča."

Ivan Jolić, nogometaš Interblocka: "Sami lahko na tej tekmi žalujemo za izgubljenimi točkami, Domžalčani pa so zasluženo zmagali. Po osvojitvi naslova pokalnih prvakov smo hoteli vknjižiti nove točke, tekmeci pa so že v nedeljo osvojili naslov državnih prvakov, zato je bilo srečanje zanimivo in gledalci so lahko uživali v dobri predstavi. Sicer ne vem, kako bi se odvijalo srečanje, če bi moj zadetek v prvem polčasu obveljal, a mi smo se dvakrat vrnili v igro, saj so Domžalčani trikrat zadeli v polno."

Stojanovič: Prišli smo pokazat, zakaj smo prvi

Slaviša Stojanovič, trener Domžal: "Hvala za čestitke, tudi sam sem ekipi Interblocka že čestital za osvojeni pokalni naslov. Menim, da so gledalci v samem srečanju uživali, saj sta ekipi prikazali dinamično predstavo, nenazadnje pa je bilo doseženih pet zadetkov. Prišli smo namreč pokazat, zakaj smo prvi in to nam je v dobršni meri tudi uspelo. Igrali smo namreč odgovorno, disciplinirano in želeli smo si zmage ter lahko samo čestitam svojim igralcem za to, kar so tokrat pokazali. Ekipa Interblocka načeloma prejema malo zadetkov in je glede tega segmenta v vrhu, zato doseči tri gole, dejansko ni majhna stvar. Normalno, da sem zelo vesel tokratne zmage … Da ne bo raznih špekulacij, kako bomo mi po osvojenem naslovu igrali, pa lahko rečem, da bomo igrali profesionalno do zadnjega kroga."

Zahora: Odlična tekma za gledalce

Dario Zahora, strelec dveh zadetkov za Domžal: "Tokrat nismo bili pod nobenim pritiskom, saj je Koper v nedeljo izgubil na Ptuju. Menim, da je celotna ekipa tokrat odigrala pošteno in tekma je bila odlična za gledalce. Oboji smo se namreč predstavili v dobri luči. Tempo samega srečanja je bil težak, saj smo najprej povedli, nato so Ljubljančani izenačili, vnovič smo mi povedli, …Na koncu moramo biti zadovoljni."

Dejan Nemec, nogometaš Domžal: "Zasluženo smo zmagali in imeli smo več priložnosti ter smo dosegli zadetek več od nasprotnika. Bilo je težko, saj smo že v nedeljo teoretično osvojili naslov in zaradi tega se je bilo težko pripraviti. Če si dan prej sprostil ta adrenalin oz. naboj ter imaš v glavi, da moraš še eno tekmo zmagati, je potem veliko težje naslednji dan to srečanje odigrati na visokem nivoju. Naredili smo nekaj napak, tako mi kot tekmeci, kar je odraz tega, da smo se oboji na nek način sprostili in v igri prav nobeni nismo bili stoodstotni."

Ne spreglejte