Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 6. 2008,
18.15

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 5. 6. 2008, 18.15

8 let, 5 mesecev

Ljubljančani z dunajsko Austrio in Dinamom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši Interblocka bodo s pripravami na novo sezono pričeli v sredo, v pripravljalnem obdobju pa bodo odigrali številne prijateljske tekme.

Nogometaši aktualnih pokalnih prvakov, ki so nedavno končano sezono končali na petem mestu prvenstvene lestvice, se bodo za prihajajočo sezono zbrali v sredo, 11. junija.

Ljubljanska zasedba se bo 15. junija odpravila na petdnevne priprave v avstrijski Obertraun, kjer bo odigrala dve prijateljski srečanji. Najprej se bodo Ljubljančani pomerili z ukrajinskim prvoligašem TaVrio Simferopolom, dva dni kasneje pa še z Austrio iz Dunaja, katere barve brani tudi Mile Ačimovič. Po povratku v slovensko prestolnico se bodo "kockarji" na Rogli pomerili še s hrvaškim Slavenom Belupom.

Prva lovorika bo podeljena 9. julija

Izbranci Dragana Skočića, ki bodo drugi del priprav prav tako opravili v Avstriji v Söchauju, bodo tudi takrat moči merili na številnih pripravljalnih dvobojih.

Najprej jih čaka izpit z zagrebškim prvakom Dinamom, zatem sledi obračun z novincem v prvi avstrijski ligi Kapfenbergom, za konec, natančneje 5. julija, pa še dvoboj s slovaško Duklo. Prvo resnejše srečanje, in sicer SuperPokal Telekoma Slovenije, čaka edinega ljubljanskega prvoligaša 9. julija, ko se bodo pomerili z aktualnimi državnimi prvaki iz Domžal in hkrati z branilci naslova omenjenega tekmovanja.

Ne spreglejte