Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
6. 4. 2008,
13.40

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 6. 4. 2008, 13.40

8 let, 5 mesecev

Jolić: Za zmago je zaslužna celotna ekipa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Junak sobotnega derbija je bil nogometaš Ivan Jolić, ki je srečanje odločil v deseti minuti. Po porazu so se v vijoličastem taboru zavili v molk, zato so spregovorili zgolj "kockarji" …

Ivan Jolić, strelec edinega zadetka za Interblock: "Srečanje, iskreno rečeno, ni bilo za gledalce. Na koncu je dvoboj odločil moj zadetek, čeprav sem imel še dve priložnosti za povišanje rezultata. Navsezadnje pa je najpomembnejša zmaga in nove tri točke, ki so nam še kako potrebne v boju za vrh. V tokratnem dvoboju smo pokazali, da četudi igramo nekoliko slabše, lahko zmagamo. To je namreč znak, da smo na dobri poti. Za napadalca je najbolj pomembno, da si z zadetki pridobi samozavest. Žal mi je zapravljene priložnosti ob koncu srečanja, a … Če žoga hoče v gol, gre, če noče, noče … Na srečo je tokrat vsaj enkrat šla, kar je odločilo srečanje. A kljub vsemu ne morem reči, da sem sam odločil srečanje, saj je za zmago zaslužna celotna ekipa."

Rakovič: Zmagi se ne gleda v zobe

Ermin Rakovič, igralec Interblocka: "Najpomembnejše je, da smo dobili nove tri točke. Smo v seriji zmag, saj smo od šestih tekem zmagali kar petkrat, kar je nedvomno lep izkupiček. Sojenja ne bi komentiral … Pri vodstvu smo imeli prednost dveh igralcev, kar nismo znali izkoristiti in posledično ponižati Mariborčane. A zmagi se ne gleda v zobe in mislim, da je lep uspeh zmagati na dveh težkih srečanjih. S tem namreč drvimo proti cilju, čeprav nam manjka več realiziranih priložnosti. Vsekakor pa nam gre veliko bolje kot v jesenskem delu sezone. Želimo si priti v Evropo in če nam uspe, bo to velik uspeh za Interblock."

Zeljkovič: Rezultat bi lahko bil še višji

Zoran Zeljkovič, igralec Interblocka: "Mislim, da smo zasluženo zmagali, saj smo imeli več priložnosti. Rezultat bi lahko bil še višji, a važne so le tri točke. Sicer bi lahko z dvema igralcema več dosegli še kakšen zadetek, a smo se zadovoljili z rezultatom 1:0, kar dejansko ni dobro za gledalce. Kar se tiče sojenja ne bi rad ničesar komentiral, rečem pa lahko le, da smo ena redkih držav, ki nima oddaje za komentiranje sodniških odločitev."

Matič: Na koncu bi lahko Mariborčani izenačili

Darijan Matič, igralec Interblocka: "Srečanje je bilo zanimivo in videti je bilo med drugim tudi tri rdeče kartone. Hitro smo prišli v vodstvo, nakar smo imeli še vsaj eno stoodstotno priložnost, ki je nismo uspeli realizirati. Lahko bi namreč povišali rezultat na 2:0 … Po dveh izključenih igralcih Maribora smo slabo igrali in morali bi več zadrževati žogo v svoji posesti ter doseči še kakšen gol. Zatem smo prejeli še rdeči karton in na koncu bi lahko tekmeci izenačili. Sojenja ne morem komentirati, rečem lahko le, da je bil marsikateri karton dodeljen prestrogo. Pred nami so sedaj tri prvenstvena srečanja na gostovanjih in polfinale pokalnega tekmovanja, kar je za nas še zmeraj tekma sezone."

Ne spreglejte