Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 8. 2008,
12.18

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 29. 8. 2008, 12.18

8 let, 5 mesecev

Handanagič: Da se nam odpre tudi rezultatsko …

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Kopra bodo v 7. krogu PrveLige Telekom Slovenije pričakali vodilno ekipo Domžal. Pred srečanjem smo se pogovarjali z Enesom Handanagičem.

Koprčani tudi po 6. krogu PrveLige Telekom Slovenije ostajajo v prvenstveno statistiko zapisani s skromnim izkupičkom. Zmagi in remiju so v nedeljo proti Labod Dravi vknjižili še četrti poraz. "Že kar na nekaj tekmah nas stanejo napake in nam tako zmanjka pika na i za zmago. Sicer ne igramo slabo, a imamo veliko smole," je vnovičen poraz, tokrat v najstarejšem slovenskem mestu, za Sportal pokomentiral Enes Handanagič, ki je v nadaljevanju glede vzdušja v ekipi dodal: "Vzdušje je vedno isto, čeprav je res, da je na zadnjih treh tekmah nekoliko slabše. A še zdaleč ni tako slabo."

Nekoč derbiji, danes …

"Kanarčke" pa novo srečanje čaka že v soboto, ko na Obalo prihaja četa Roberta Pevnika, ki se s točko prednosti pred Nafto nahaja na vrhu lestvice.

Če so v minuli sezoni srečanja med Domžalčani in Koprčani imela oznako derbi, pa temu zaenkrat še ni tako, saj "rumeno-modri" kotirajo na skromnem osmem mestu. Bodo Primorci proti aktualnim državnim prvakom dočakali težko pričakovano zmago? "Poskušali se bomo potruditi in naskakovati zmago. Upam, da nam tokrat pozitivni rezultat ne bo izostal," je pred srečanjem odločno dejal še ne 29-letni nogometaš.

Koprski adut: prepoznavna igra

Dvakratni državni prvaki iz mesta ob Kamniški Bistrici že nekaj časa, razen nekaterih izjem, igrajo v skorajda nespremenjeni postavi, kar je po mnenju koprskega branilca tudi glavno orožje domžalske zasedbe.

"Domžalčani so kompletna ekipa in v podobni sestavi so že nekaj časa. Mislim, da je ravno to njihov adut," je dejal nekdanji igralec Ljubljane, Slovana, Ivančne Gorice, Grosupljega, Olimpije in HiT Gorice ter za konec kot glavnega aduta v svoji ekipi izpostavil … "Mislim, da je to naša stara, prepoznavna igra. Upam, da se nam bo v soboto odprlo tudi rezultatsko."

Nekaj težav s sestavo ekipe

Strateg edinega obalnega prvoligaša, Vlado Badžim, ima tudi tokrat kar nekaj težav s sestavo udarne enajsterice. Potem ko sta se po poškodbi že v minulem krogu proti Ptujčanom dokončno vrnila Darko Djukič in Adewale Sunday Amusan, pa je proti Domžalčanom vprašljiv nastop Patrika Ipavca, ki je sicer že pričel s treningi. Srečanje s tribune pa si bosta zaradi poškodb bržkone ogledala Sandi Pavlovič in Edin Šečič.

Sicer pa so se dvakratni pokalni prvaki v sredo v prijateljskem srečanju pomerili proti Jadranu iz Dekanov. Koprska posadka je zmagala s 3:1, med strelce pa so se vpisali Djukič, Amusan in Saša Božičič, medtem ko je za Jadran zadel Emanuel Galun, ki se nahaja na dvojni registraciji tako v Kopru kot v Jadranu.

Ne spreglejte