Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 7. 2008,
16.48

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 9. 7. 2008, 16.48

8 let, 5 mesecev

Črnogorec okrepil Domžale

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Po odhodu številnih napadalcev iz vrst državnih prvakov je Domžale okrepil črnogorski nogometaš Blažo Perutović.

Pred prihodom v mesto ob Kamniški Bistrici je 24-letni napadalec igral za črnogorsko Sutjesko iz Nikšića, srbski OFK Beograd in za najstarejši črnogorski klub Lovćen iz Cetinj. Perutović bo, če ne bo dodatnih zapletov, uradni krst v dresu Domžal doživel v prvem krogu državnega prvenstva, saj v prvem krogu kvalifikacij za ligo prvakov nima pravice nastopa.

Djuranovič: Pravi igralec za nas

Športni direktor Dejan Djuranovič od novinca pričakuje veliko: ''Blaža smo preizkusili na nekaj treningih. Odigral je tudi drugi polčas proti Hajduku, kjer se še ni dalo dokončno videti vseh njegovih zmožnosti. Kljub temu je po kriterijih, ki smo si jih zadali, zadovoljil strokovni štab. Na podlagi njegovih referenc in zbranih informacijah smo se odločili, da je pravi igralec za nas. Zapolnil bo določeno praznino v naši ekipi. Verjamem, da bo zadovoljil in si izboril mesto v naši ekipi ter na koncu prispeval svoj delež, za katerega verjamem, da bo velik, k uresničitvi naših ciljev,'' je za domžalsko spletno stran dejal Djuranovič.

Nekdanji napadalec Sutjeske, OFK Beograda in Lovćena bo v Domžalah ostal dve leti: ''Domžale so zelo dober in organiziran klub. Želim odigrati veliko dobrih tekem in pomagati klubu do dobrih rezultatov. Moj osnovni cilj je, da se dokažem v Domžalah. Upam, da bom dosegel veliko golov in potem uspel prestopiti v kakšno močnejšo ligo,'' je svoje ambicije predstavil Blaža Perutović, ki je že spoznal svoje nove soigralce: ''Ekipa je zelo dobra. Moji novi soigralci so me dobro sprejeli. Tudi vzdušje v klubu je zelo dobro.''

Ne spreglejte