Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
18. 1. 2016,
0.15

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Real Madrid Zinedine Zidane Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Gareth Bale Karim Benzema

Ponedeljek, 18. 1. 2016, 0.15

8 let

Cristiano Ronaldo ne more prehvaliti Zinedina Zidana

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
"Pod njegovim vodstvom se ekipa počuti veliko bolje," je po novi sijajni predstavi Reala Cristiano Ronaldo pohvalil novega trenerja Madridčanov, Zinedina Zidana.

Pred dobrim tednom dni je ob debiju na klopi Reala pred domačimi navijači odpravil Deportivo La Coruno s 5:0, v nedeljo je bil, spet na Realovem štadionu, od Sporting Gijona boljši s 5:1. Zinedine Zidane je očitno prebudil madridsko moštvo, polno zvezdnikov in poskrbel, da so navijači Reala spet optimistični. Resda nasprotnika nista bila iz najvišjega kakovostnega razreda, a dve zmagi ob razliki v zadetkih 10:1 so seveda zadovoljili vedno zahtevno občinstvo na kultnem Santiagu Bernabeu.

"V ekipi Reala se je s prihodom novega trenerja nekaj spremenilo. Stopili smo na pravo pot," je novega trenerja pohvalil prvi zvezdnik Reala Cristiano Ronaldo, ki naj bi bil eden pobudnikov menjave prejšnjega trenerja Rafaela Beniteza, ki je v Madridu zdržal le sedem mesecev.

"Vem, da se je tudi prejšnji trener trudil po najboljših močeh, a z novim trenerjem se razumemo veliko bolje. Tudi sam se počutim bolje. Ne vem, zakaj," je še dejal portugalski zvezdnik, ki je v nedeljo v mrežo gostov pospravil dva zadetka.

Spominja ga na Carla Ancelottija

"V Zidanu vidim lastnosti, ki jih je imel Carlo Ancelotti (trener Reala iz prejšnje sezone, s katerim so Madridčani leta 2014 osvojili naslov evropskega prvaka, op.p.). Je zelo resen, ko gre za delo, a zelo sproščen ob igrišču. Ekipa ga je odlično sprejela," je trikratni najboljši nogometaš leta na svetu debitantu med trenerji na najvišjo raven prižgal zeleno luč.

V naslednjem krogu španskega prvenstva bo Zidane na klopi Reala prvič igral v gosteh. Pred domačimi navijači je bil zelo uspešen, prav zanimivo pa bo videti, kako se bo znašel na zahtevnem gostovanju v Sevilli. Madridčane namreč čaka tekma proti Betisu, ta je sicer na 15. mestu prvenstvene razpredelnice.

Ne spreglejte