Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 3. 2008,
19.11

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 30. 3. 2008, 19.11

8 let, 5 mesecev

Celjski vihar pustošil v Ivančni Gorici

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Livarja so v 25. krogu PrveLige Telekom Slovenije izgubili proti MIK CM Celju z 1:5 (1:2).

Gostitelji so v 25. krogu državnega prvenstva naleteli na razpoloženega tekmeca in doživeli pravo "kanonado", ki pa je po uvodnem zadetku za vodstvo na tekmi v 23. minuti po strelu Božičiča - ta se je le malo zatem poškodoval in moral zapustiti igrišče -, igralci Livarja niso pričakovali.

V nadaljevanju so namreč gosti prikazali precej boljšo igro, saj so imeli lepe priložnosti Dvorančič, Pečnik ... V 41. minuti pa so Celjani le dosegli izenačujoči zadetek, ko je Dvorančič lepo izkoristil ponujeno priložnost in iz bližine dosegel gol. Le štiri minute pozneje so bili domači nepazljivi, saj je Bečiri podrl Dvorančiča v kazenskem prostoru in sodnik Tratnjek je upravičeno pokazal na belo točko. Izvajalec je bil Pečnik, ki je gostom prinesel vodstvo z 2:1.

Trije zadetki Nejca Pečnika

Tudi v nadaljevanju srečanja so bili gosti boljši; Dvorančič je imel dve lepi priložnosti, vendar je domači vratar Zaletel obakrat odlično posredoval. Priložnost za gol so imeli tudi domači preko Prudiča, vendar so gosti to žogo odbili. Vodstvo za Celjane je v 55. minuti povišal Pečnik, ko je žoga po levi strani prišla do Biščana, ta je podal prostemu Pečniku, ki je zadel za 3:1.

Celjski nogometaši so v 71. minuti spet preko hitrega Dvorančiča dosegli četrti zadetek. Vendar ni ostalo pri tem, kajti v 80. minuti je Pečnik s svojim tretjim zadetkom na tekmi sam prišel v kazenski prostor in s petih metrov mu ni bilo težko premagati domačega vratarja. Do konca tekme ni prišlo do spremembe izida in rumeni so se s "petardo" zasluženo veselili zmage.


Fotoutrinki s tekme:



Ne spreglejte