Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 3. 2008,
21.08

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 21. 3. 2008, 21.08

8 let, 5 mesecev

Celjani tudi z Radulovičem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši MIK CM Celja bodo v 24. krogu PrveLige Telekom Slovenije gostili Koper. Po dolgotrajni poškodbi se vrača Radulovič, še vedno pa sestavo moštva 'grofom' otežuje poln zdravstveni karton.

Po gostovanju v Gorici so Celjani vračajo v domače okolje. Točka na najbolj oddaljenem gostovanje Pinnijevih varovancev ni razočarala, a do splavitve iz dna lestvice je še daleč. Proti Kopru bodo 'rumeno-modri' skušali popraviti vtis z zadnje domače tekme, ko so nepričakovano izgubili proti Dravi. Čeprav je Koper Celjanom vselej neugoden nasprotnik, so gostitelji prepričani v preobrat tradicije in novo domačo zmago.

Trener Pavel Pinni ima tudi to pot težave pri sestavi moštva, saj je seznam poškodovanih tudi ta teden precej dolg. Srečanje bodo morali izpustiti Blaž Puc, Daltro, Ognjen Lekić, medtem ko je Marlon še vprašljiv. Njegove težave bodo namreč skušali ublažiti s posebno masko. Med kaznovanimi je tokrat Marko Kržnik. Po več mesečnem počitku zaradi poškodbe pa se proti 'kanarčkom' na igrišče vrača Miroslav Radulović.

Ne spreglejte