Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
15. 3. 2008,
21.33

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 15. 3. 2008, 21.33

8 let, 5 mesecev

Celjani s točko iz Nove Gorice

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši Hit Gorice in Mik CM Celja so se v 23. krogu Prve Lige Telekom Slovenije v Novi Gorici razšli brez zadetkov.

Tudi drugi letošnji obračun med Hit Gorico in Mik CM Celjem se je zaključil brez zadetkov, Celjani pa v tej sezoni v medsebojnih tekmah sploh še niso dosegli zadetka.

V prvem polčasu so imeli ves čas pobudo Novogoričani, ki pa v zaključku akcij niso bili dovolj natančni, da bi dosegli zadetek. V deseti minuti je Osterčev nevaren poskus s strelom od daleč šel mimo vratnice, v 15. minuti pa je isti igralec po kotu Demiroviča nevarno streljal, izkazal pa se je vratar gostov Mujčinović. Sredi polčasa sta zapretila še Velikonja in Nebojša Kovačević, a je bil celjski vratar spet ne mestu. Celjani so bili še najnevarnejši v 44. minuti, ko je po podaji Pečnika Sešlar s strelom z roba kazenska prostora meril previsoko.

Povprečna predstava

Drugi polčas so bolj napadalno začeli gostje, toda poskusa Pečnika in Urbanča z razdalje sta končala mimo vrat. Novogoričani so bili v sila povprečni predstavi obeh ekip v drugem polčasu še najnevarnejši v 77. minuti, ko je Velikonja s težkega položaja z leve strani zadel okvir celjskih vrat, nakar je Demirović odbito žogo iz bližine poslal preko gola.

V zadnjih minutah dvoboja si niti ena ekipa ni pripravila obetajočo priložnost, kot da bi se zadovoljila z delitvijo točk. Novogoričani so tako po dveh porazih osvojili prvo spomladansko točko, celjski nogometaši pa so domači zmagi in porazu prvič remizirali.

Ne spreglejte