Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 1. 2009,
13.09

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 9. 1. 2009, 13.09

8 let, 5 mesecev

Brez dveh Argentincev in s Permetom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
V četrtek so s pripravami na nadaljevanje sezone začeli tudi pri trenutno drugouvrščenemu slovenskemu nogometnemu prvoligašu MIK CM Celju.

Na prvem treningu celjskega prvoligaša je bilo prisotnih 28 nogometašev. Med njimi ni bilo Jalena Pokorna, Spasoja Bulajiča, Brazilca Marlona in Romana Bezjaka, ki so še vedno poškodovani, odsotna pa sta bila tudi Argentinca Martin Šarić in Lisandro Sacripanti, ki bosta iz Južne Amerike v Slovenijo prišla v nedeljo. Njun rojak Carlos Chacana je že prispel in je tudi vadil s preostankom moštva.

Na prvem treningu je bil prisoten tudi dosedanji kapetan in najboljši igralec drugoligaša Livarja iz Ivančne Gorice, Janez Perme, ki pa z 'grofi' še ni podpisal pogodbe. ''Prišel sem na povabilo trenerja Slaviše Stojanoviča, s katerim sva pred časom že uspešno sodelovala. Upam, da bo podobno tudi zdaj,'' je za uradno klubsko spletno stran povedal morebitni novi napadalec celjskega moštva.

Celjani bodo do 21. januarja trenirali v Celju in v tem času odigrali tudi dve prijateljski tekmi (proti kranjskemu Triglavu in velenjskemu Rudarju). Nato se bodo odpravili na priprave zunaj slovenskih meja, a še ne vedo natančno, kam. Opciji naj bi bili Rimini in okolica Verone.

Ne spreglejte