Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 11. 2008,
8.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 25. 11. 2008, 8.18

8 let

Boj za prvo mesto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Na Pirenejskem polotoku bo Villarreal gostil Manchester United, srečanje pa bo bržkone odločalo o prvem mestu v skupini E lige prvakov.

Prva tekma na Old Traffordu se je končala brez zadetkov, tudi tokrat bo vloga favoritov pripadla aktualnim prvakom. Kluba sta se doslej pomerila trikrat, še nikoli pa nista dosegla zadetka. Villarreal je na zadnji tekmi španskega prvenstva na svojem štadionu doživel pravo blamažo proti Valladolidu, saj je izgubil s kar 0:3. Treh točk ni uspel osvojiti tudi angleški prvak, ki je remiziral z Aston Villo.

Pellegrini jih občuduje

V dosedanjem delu lige prvakov so oboji zbrali po osem točk, za obe ekipi pa bi za napredovanje zadostoval že remi. Vendar s tem se ne strinja trener Manuel Pellegrini.

"Najslabša možna pot za uvrstitev v naslednji krog bi bila iti v tekmo na remi. Skušali bomo zmagati v skupini, saj bi nam to prineslo majhno prednost v nadaljevanju turnirja. Vendar pa ne bo nikakršna katastrofa, če se bomo naprej prebili kot drugouvrščeni. Zmaga proti Manchester Unitedu bi bil za nas izjemen rezultat. Sir Alex s svojim moštvom vedno gre na zmago. To jim omogoča hitro kroženje žoge in njihova požrtvovalnost, da hitro izgubljeno žogo dobijo nazaj. Občudujem njihov način igranja," pred tekmo razmišlja Čilenec na klopi "rumene podmornice", ki bo na tekmi pogrešal napadalca Nihata Kahvečija in Joseba Llorenteja.

ManUtd brez Berbatova

Branilci naslova so v Španijo odpotovali brez Edwina van der Sara, Garyja Nevilla in strelca štirih golov Dimitarja Berbatova, zato pa kandidira za nastop Cristiano Ronaldo.

Portugalec je namreč zadnjo tekmo angleškega prvenstva zaradi poškodbe moral končati predčasno. Alex Ferguson pa ne posveča prevelike pozornosti pred mestnim derbijem konec tedna. "Tukaj smo, da zmagamo. O derbiju ne razmišljam, saj je pet dni med tekmama. Zame je pomembno, da končamo na prvem mestu v skupini," je bil jasen Škot.

Ne spreglejte