SiolNET. Sportal Nogomet
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ban: Na izrečeno kazen se bomo pritožili

3

termometer

Potem ko je disciplinski sodnik NZS Jernej Klarič prestrogo kaznoval športnega direktorja Maribora Zlatka Zahoviča, je stališče mariborskega prvoligaša na izrečeno kazen slednje …

Iz vrst novopečenih državnih prvakov je na izrečeno kazen športnega direktorja Zlatka Zahoviča, ki je dobil kazen prepovedi opravljanja kakršnekoli funkcije v nogometu tri mesece, podal stališče kluba poslovni direktor Bojan Ban. V izjavi za javnost je dejal:

"Zlatko Zahovič je član našega kluba in v trenutkih, ko ni prijetno niti njemu niti nam, bomo stopili skupaj in še bolj strnili vrste. Zlatko je v času, ko opravlja vlogo športnega direktorja, veliko naredil za ta klub in dosežek, ki ga bomo proslavili v soboto. Kazen o trimesečni prepovedi opravljanja funkcije se nam zdi prestroga. Tolikokrat smo že bili kaznovani, da nas nova v nizu odločitev, ko je najbolj na udaru NK Maribor, skoraj ne preseneča. Želimo si vzpostaviti dialog in urediti razmere, saj zaradi vseh izrečenih kazni vedno bolj imamo občutek, da nismo v istem statusu kot drugi klubi. Dejstvo je namreč, da se od trenutka, ko smo javno predlagali odstop disciplinskega sodnika NZS Jerneja Klariča, vse skupaj le še stopnjuje. Na izrečeno kazen se bomo pritožili, saj izjave prič dokazujejo, da vse ni bilo tako, kot so v svojih poročilih želele prikazati uradne osebe tekme v Ajdovščini."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin