Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
31. 8. 2015,
16.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ranko Stojić Marijan Pušnik NK Olimpija NK Olimpija

Ponedeljek, 31. 8. 2015, 16.36

8 let

Argentinec je le pristal v zmajevem gnezdu

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Z Olimpijo je treniral že nekaj časa, o njem so se pojavljale takšne in drugačne informacije, a Argentinec Lucas Ontivero je nazadnje le sklenil sodelovanje z Ljubljančani.

Iz Olimpije so na zadnji dan poletnega prestopnega roka sporočili, da so se dogovorili z Galatasarayjem o prihodu Lucasa Ontivera. Mladi Argentinec, ki se najbolje znajde na krilnem položaju, v Ljubljano prihaja kot posojen nogometaš turškega velikana. K Olimpiji bo posojen do konca letošnjega koledarskega leta, potem ga bodo lahko v Stožicah odkupili.

Ni skrivnost, da je 20-letni nogometaš, ki je bil pred leti član velikana evropskega nogometa, madridskega Reala, že nekaj časa treniral v Stožicah, a so pri Olimpiji potrebovali kar nekaj časa, preden so se odločili, da mu ponudijo priložnost. Vprašljiva je bila predvsem njegova fizična pripravljenost, ki za zdaj ni na zadovoljivi ravni, a zaradi odličnega nogometnega znanja, dober je predvsem pri preigravanjih, so se Marijan Pušnik in sodelavci nazadnje odločili, da mu ponudijo priložnost.

Pomemben korak na nogometni poti

"S prihodom v Olimpijo sem storil pomemben korak na svoji nogometni poti. Moštvo mi je v preteklih dneh uspelo dodobra spoznati in moram priznati, da bom igral z izjemnimi nogometaši. Odličen uvod v novo sezono bo tudi meni nekoliko olajšal obdobje prilagoditve na novo okolje. Že zdaj lahko rečem, da sem izjemno vesel in ponosen, da bom vsaj do konca leta član tako kakovostnega moštva, kot je ljubljanska Olimpija," je ob podpisu pogodbe povedal Ontivero.

Olimpija je zaključila z okrepitvami

Nekaj besed je Argentincu namenil tudi športni direktor Olimpije. "Z Lucasovim prihodom smo nekako končali okrepitve v letošnjem poletju. Sicer se vedno lahko zgodi kaj nepredvidljivega, a mislim, da smo zaokrožili igralsko podobo pred nadaljevanjem sezone. Selekcija ekipe se bo izvajala skozi celotno sezono, vendar nam odličen začetek nakazuje, da smo med poletjem izjemno dobro in smelo kadrovali. Z Ontiverom smo dobili še enega prodornega nogometaša, ki bo okrepil konkurenco v napadalnem delu moštva. Če nas bo prepričal s svojo kakovostjo, izvedbami na igrišču ter predvsem s pristopom na treningih, obstaja realna možnost, da bomo ob koncu leta odkupili njegovo pogodbo od Galatasaraya," so bile besede Ranka Stojića.

Ne spreglejte