Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 10. 2013,
0.06

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Goran Dragić Goran Dragić Phoenix Suns

Sreda, 2. 10. 2013, 0.06

8 let

Video: Dragić o tem, kako je zaprosil za roko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Košarkarji Phoenix Suns so imeli medijski dan, kjer je bil seveda eden najbolj obleganih sogovornikov Goran Dragić. Celoten pogovor v angleščini najdete v videu, povzetek pa v članku.

Na sproščen klepet sta ga povabila moderatorja Tom Leander in Greg Esposito. Prvo vprašanje je bilo na temo poroke. ''Malo je bilo čudno. Ko smo imeli na reprezentančnih pripravah prost dan, sem odšel domov po Majo in sva se šla poročit. Poroka je bila le v družinskem krogu, prihodnje poletje pa bomo imeli večje slavje,'' je svoj veliki dan in snubitev opisal Dragić: ''Pokleknil sem na eno koleno, jo vprašal, ali bi se poročila z mano in rekla je da.'' Sledila sta dva mini kviza, s katerima Gogi ni imel preglavic, povedal pa je tudi, da se veseli igranja z Ericom Bledsoejem. Prepričan je, da se bosta dobro ujela: ''Včasih bo on organizator in jaz branilec-strelec, drugič obratno. Lahko bova izvajala pritisk na nasprotnikih, tekla in dosegala lahke koše.''

Američanom seveda ni ušlo dogajanje na EuroBasketu in Dragićev zvezdniški status v Sloveniji. ''Večino časa sem bil v hotelu. Ko sem šel ven, se nisem mogel normalno sprehajati. Z Majo sva se morala skrivati. Imam pokroviteljski avto, na katerem piše Goran Dragić, zato sem bil povsod prepoznaven. Šlo je za dobro izkušnjo, a tudi precej naporno zame in Majo, ker nisva imela prostega časa,'' si je dogajanje izpred nekaj tednov priklical v spomin član najboljše peterke evropskega prvenstva. Toma in Grega je zanimalo še, ali si je v mladosti predstavljal, da bo doživljal takšne trenutke. ''Ko sem bil mlajši, sem sanjal samo o košarki, igranju v NBA. A to je del posla: če si uspešen, imaš veliko navijačev. Hvaležen sem jim, podpirajo me vso kariero. Edino, kar lahko naredim zanje v zameno, je, da se fotografiram z njimi, dam avtogram in se dobro odrežem na igrišču,'' je svojo preprostost znova potrdil starejši Dragić.

Ne spreglejte