Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 10. 2008,
8.35

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 15. 10. 2008, 8.35

8 let, 5 mesecev

Smodiš znova poškodovan

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Matjaž Smodiš se tudi v novi sezoni ni izognil valu poškodb. Kapetan CSKA je na pripravljalni tekmi v Torontu staknil poškodbo gležnja.

Vsega dve minuti in sekundo se je Matjaž Smodiš boril s košarkarji severnoameriškega poklicnega moštva Toronto Raptors. Nato pa je znova obsedel zaradi zdravstvenih težav, ki v zadnjih letih omejujejo že tako izjemno uspešno kariero. Smodiša, ki v novi sezoni nosi celo kapetanski trak evropskih klubskih prvakov, je tokrat na cedilu pustil gleženj. Zaenkrat še ni znano, za kako resno poškodbo gre tokrat, vseeno pa je Novomeščan izpustil preostali del soočenja z nekdanjim moštvom Raša Nesterovića.

Nadvse uspešno pa se je s Torontom boril Erazem Lorbek, ki je na parketu Air Canada Centra prebil dobrih 25 minut in v tem času dosegel 14 točk (met 7:8), ujel 5 odbitih žog, dvakrat uspešno asistiral, tekmecu enkrat blokiral met, tekmo pa kot drugi strelec svojega moštva (Šiškauskas 15) končal s šestimi osebnimi napakami. Vseeno je bilo to premalo za zmago Moskovčanov nad Torontom, ki se je predvsem po zaslugi ameriškega reprezentanca Chrisa Bosha (24 točk, 10 skokov) veselil zmage z rezultatom 86:78.

Ne spreglejte