Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 11. 2014,
21.17

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 10. 11. 2014, 21.17

8 let, 5 mesecev

LeBron James se jim je oddolžil (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
V košarkarski ligi NBA so igrali pet tekem. Cleveland Cavaliers so na domačem parketu na čelu z LeBronom Jamesom premagali New Orleans Pelicans.

Cleveland je gostujočo ekipo premagal z izidom 118:111, na tekmi pa se je izkazal LeBron James in se tako oddolžil domačim gledalcem, potem ko je na prvi domači tekmi povsem odpovedal. James je tokrat dosegel trojni dvojček. Njegova statistika se je ustavila pri 32 točkah, ob tem pa je zbral še 12 skokov in deset asistenc. Zelo dober večer je imel tudi Kyrie Irving, ki je ravno tako dosegel 32 točk.

"Danes se je vse izšlo. Dobro je, da se ti na igrišču izidejo stvari. To sem bil dolžan občinstvu, ne samo jaz, tudi preostali igralci. Danes smo opravili dobro delo," je po tekmi dejal najboljši igralec na tekmi.

Do komaj tretje zmage na šestih tekmah so prišli branilci naslova prvakov lige NBA San Antonio Spurs, ki so v gosteh premagali Los Angeles Clippers z 89:85. Košarkarji Chicago Bulls so doma premagali Detroit Pistons s 102:91 za šesto zmago, s katero trenutno zasedajo drugo mesto v vzhodni konferenci. Moštvo New York Knicks je pod domačima košema moralo priznati premoč ekipi Atlanta Hawks s 85:91, košarkarji Utah Jazz pa so v gosteh s 86:97 izgubili pri moštvu Indiana Pacers.

Ne spreglejte