SiolNET. Sportal Kolesarstvo
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najbolj simpatičen(a) je ... Poglejte, če ste med nagrajenci

4

termometer

V sklopu dirke Po Sloveniji bo na Hervisovem rekreativnem kronometru nastopilo tudi 8 kolesarjev ekipe Planet Siol.net. Izbrali ste najbolj najbolj simpatičnega(o). Si ti dobil dres? Poglej.

Šest junakov in dve junakinji bodo zastopali barve Planet Siol.net na Hervisovem rekreativnem kronometru 17. junija. Spoznali ste jih lahko, videli pa tudi, s kakšnimi nalogami so se morali spopasti.

In vi, drage bralke in bralci, ste si lahko v tem času izoblikovali sliko, kateri od naših kandidatov vam je bil najbolj simpatičen in zanj tudi glasovali.

Na koncu ste izglasovali za najbolj simpatično kolesarko ekipe Planet Siol.net Karlo Oblak, ki je od 1951 glasov prejela 757 glasov. Za nagrado bo prejela bon za kozmetiko v vrednosti 120 evrov. Na drugo mesto ste uvrstili Marka Vozlja s 422 glasovi in bo prejel koncertni karti za Duran Duran. Tretja je bila Nina Mermal, barve Planet Siol.net-a pa bodo na dirki branili še Jernej Šilak, Alojz Poglavc, Miha Mikec, Tomaž Lenart in Tomaž Grm.

Med vsemi oddanimi glasovi pa smo izžrebali tudi dobitnika oziroma dobitnico enakega kolesarskega dresa, v katerem se bo vozil vodilni kolesar na dirki Po Sloveniji. In srečna nagrajenka je Kaja Ložar. Dobitniki kolesarskega paketa pa so Ambrož Hočevar, Slavko Goloveršnik, Dejan Nemeček in Rolando Ravnak. Vsi nagrajenci bodo o prevzemu nagrade obveščeni po elektronski pošti.

Čestitamo vsem in vas vabimo, da naše kolesarje ekipe Planet Siol.net spremljate tudi na rekreativnem kronometru 17. junija z začetkom ob 13. uri, ki bo potekal po ulicah Ljubljane.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin