Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 1. 2015,
21.31

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 12. 1. 2015, 21.31

8 let, 3 mesece

Sotlar v znamenju števila tri, najbolj je prepričal Čeh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Naziv najboljši mladi igralec decembra je pripadel napadalcu Znojma Radeku Cipu. Slovenski napadalec Jure Sotlar je v vseh kategorijah pristal na tretjem mestu.

Glasovanje za najboljšega mladega igralca posameznega meseca – sodelujejo hokejisti, rojeni leta 1992 ali pozneje – je letos nekoliko drugačno, saj ne štejejo le glasovi navijačev, temveč svoj glas oddajo tudi trenerji in strokovni sodelavci Servus TV. Kdor med kandidati v posamezni kategoriji konča na prvem mestu, dobi pet točk, kdor na drugem, štiri, tretji tri ….

Tokrat je največje število točk pripadlo 22-letnemu članu Znojma Radeku Cipu (38 tekem, pet zadetkov, tri podaje), ki je najbolj prepričal spletne glasovalce, medtem ko so mu trenerji dodelili štiri točke, člani Servus TV pa dve. S točko manj je na drugem mestu pristal Alexander Cijan (Red Bull Salzburg), najboljšo trojico sklene Olimpijin Jure Sotlar, ki se je v vsaki kategoriji uvrstil v zlato sredino. Četrto mesto je pripadlo Nicu Brunnerju (VSV Beljak), zadnje peto pa hokejistu Dornbirna Alexandru Jeitzinerju.

Najboljši mladi igralec decembra Radek Cip se je v boju za najboljšega mladega igralca sezone 2014/2015 pridružil članu Dornbirna Davidu Madlenerju (mladi igralec septembra), Dunajčanu Davidu Kickertu (mladi igralec oktobra) in Celovčanu Danielu Banu (mladi igralec novembra).

Ne spreglejte